kisah terbaik kami


Menu
.
Messaging
.
Conversations
.
********

Nur' Ain Zulkefli : Esk bgn awal.

Ishmael Karim : Yew

Nur' Ain Zulkefli : Org best tak?

Ishmael Karim : The best :D

Nur' Ain Zulkefli : Esk org nk makan roti cheese 3 keping lepas kelas.

Ishmael Karim : Heh ok :)

*********

hahaha. die cakap aku the best. pastu agak budiman jawapan malam ni. tak menjawab yang menyakitkan hati tapi kelakar plus sengal. ade letteww nak bodek ape ape tu kan kan kan. iyekan je aku cakap ape ape tadi. oo sungguh tak sabar nak makan roti cheese kat subaidah lepas kelas esok. nyum nyum.


*messages yang dicopy dari conversation box henpon cap ayam sony ericsson c510-yang dah-rosak-speakernya. grrr

p/s : ngantok! rindu rumet misc :) 


it's me, little ain~

9 peeps' gossiping:

LiLohOnEy said...

janji nk mkn sama!

huk, majok :(

gaung said...

yela..si mail lagi.bila nama fahmi akan masuk inbox awak? selalu mesej ak reply. siapala kami...

Pakcu said...

wewwwwwit!!!

forever love said...

ehh..ada gambar baru la....hihihi

wah..best ny...dpt roti cheese

anish said...

ecece... :p

p/s: sy rindu ain! <3

shazika said...

sooooo sweet :)

Heidi Shafiq said...

roti cheese sedap.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

makan ajak sekali

syakey said...

tringat nan cheese bila sbot roti cheese. huhu

lama tak msg dgn org guna bahasa org org ni. hahah

;D