kisah tumblr kami

Menu
.
Messaging
.
Conversations
.
*************

Nur' Ain Zulkefli : Tumblr ni mmg lembap eh?

Ishmael Karim : Kadang2

Nur' Ain Zulkefli : Org tak suke ah, payah.

Ishmael Karim : Penulis mcm kamu xpyh la. Tumblr ni bese utk yg post pendek2.

Nur' Ain Zulkefli : Ee ape mksud pnulis mcm kamu haa? T.T

Ishmael Karim : Yg post pnjg2 mcm pengarang buku teks komsas pencen mcm kamu. Kekeke

*************

sampai hati cakap aku pencen? gila tua sehh. benci yang amat!

adoyaiii!

 tapi sangat lawak. dia tu memang laa. cekik baru tau.

kami. semester 1, tahun 2008. 

*messages yang dicopy dari conversation box henpon cap epal sony ericsson c510 aku. 

p/s : perasan tak spelling error kat atas? lembab jadi lembap. grrrrr!

it's me, little ain~

20 peeps' gossiping:

anish said...

tumblr is awesome ;)

LiLohOnEy said...

hahahaha

mael, kalo ain penulis pencen, aku plak apa agaknya?

haha ;p

little ain said...

kak anish

ye ke? me rase macam lembab yang amat and complicated. grrrr!

kak anish ade tumblr ehh?

little ain said...

lilohoney

sasterwan negara. haha!

zEri sAfEerA said...

haha... 2 ah. geram gok tngk tmblr. hee^^

wakakaka:)) org pon dr dulu pah leni tuko sokmo lmbap nge lmbab.

little ain said...

takot malam ni ujan kot, tu yang ye lembab sikit.

haha! bile org taip balek masuk dalam blog ni baru org perasan spelling error tuh.

frogprincesz said...

what's tumblr??
hehe...cm ketinggalan zaman jekk ty soalan cani... =P

little ain said...

innocant dila

dila, tumblr ni err macam blog jugak la. tapi mungkin moden sikit la kot. hahaha jangan tanye apesal die moden. ain rase sebab die sangat complicated. mende2 canggih kan complicated sume. kite teruskan dengan blogspot je ek. heeee :D

Ariffin Janal said...

hahahahahahha kakak pengarang komsas pencen !!!!

little ain said...

haaa gelak bukan maen haaaa! tak bagi makan chicarito baru tauu.

anish said...

lembab sikit la, but like ismail said, if we like writing panjang2, tumblr is not really suitable.

tumblr is like expressing what's in ur mind using pictures. lotsa pictures. weeee! ^^

hope yang ni pun tolong explain tuk frogprincesz too :)

little ain said...

i wish ismail can explain this just like you did. haha!

tapi die lagi suke nak sakitkan ati org tau. grrrr.

thank you, yang! :)

Syahmi said...

ooo ada beza eh "lembab" and "lembap? @_@

little ain said...

hahaha!

ade.

lembap = damp

lembab = slow.

fuiyoh, thank you encik google translate. heeee :D

frogprincesz said...

ooo..cmtuuu....hehehe...okeyh2...jgn isaw la...mmg tade niat pn nk bertumblr ni..hehehe... =P

little ain said...

errrr ain ade satu. heeee :D tapi tak guna pon kot. hehe.

ismailkarim said...

gi mandi la nik nur'ain

little ain said...

si mengade

tamau!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bila la nak mandi nih

little ain said...

brutalsolo

hahahahaha! aduyaiii.

dah mandi, tadi :)