Enchanted

Assalamualaikum :)

sangatla aku ni jarang mengupdate belog kan? kesian cik belog. bila aku start log in, aku cuma cek feedjit je. dan tak pernah blogwalking. sangat jarang nak scroll dashboard tu. entah apa yang jadi, aku pon tatau. sorry sesangat. facebook pon macam tu je. takde apa nak dibanggakan. plus, sekarang ni dah ada group baru pulak kat facebook untuk geng blogger, iaitu SiNtoQue bloggers. huhu sumpah aku kuno tatau. anyway, masheh kat Ariffin Janal sebab tolong addkan aku kat dalam group tu. 

a very quick update aku nak cite ni. dalam dua tiga minggu ni, aku dapat kawan baru. sangat kelakar orangnya. kadang kadang sangat serius jugak. suka tido lambat, tapi bangun awal. siyes aku bagitau, sebelom suboh beliau dah bangun kejutkan aku. sampai naik malu muka mak ni nyah. yelah, bukan ke sepatutnya aku yang kena kejutkan beliau. sekarang ni suboh lambat, dalam 6.20am macam tu baru azan. bila aku bangun je, tengok handphone, dah dapat mesej beliau. aduyaii. tepok dahi sendiri. and then, beliau selalu hilang. kejap ada, kejap takde. so, bila dikaji kaji, test result dah keluar, so i know why and when. wahhh, macam dah jadi saintis mengkaji manusia la pulak, kan? 

and by the way, he's my classmate. nama dia sangat unik tau. at first, i thought he's from Jordan. haha. itu part lawak yang aku tak boleh terima. memalukan diri sendiri sungguh. i was blushing all the way home you know. nanti aku cite lain yang tu orait. and thank God, i'm not the first person on earth to think that way. he seriously doesn't look like Malay, but he is. and English dia sangat bagus. grrr. nyesal aku bagitau aku buat foundation TESL dulu. malu muka mak tau nyahhh. 

ohh. banyak la pulak cakap kan. dahla, malas nak cakap lagi. nak tido, dah lepas Asar. nak joging, pemalas. so, baik aku makan. haha. kau, si gemok. until next time, aku nak suruh Ariffin Janal tolong updatekan cik belog. hehe. 

upah satu picture dari program semalam, Pro Running Race, ini waktu kat memanah. semalam aku naik wall climbing lagi sekali. Alhamdulillah, sampai jugak ke puncak. tapi Tuhan je tau penat gila nak berjaya sampai ke atas. sungguh gemok aku ni. berat seh. dulu aku boleh naik rilek je. boleh angkat badan macam angkat kertas je ececece berlagak nak mati. tapi sekarang, rasakan kau si gemok. ada je gambarnya, tapi malas nak upload. hehe. 


bye, sayangs! :)

it's me, little ain~

5 peeps' gossiping:

forever love said...

rindu nk memanah..waaaa

gaung said...

ain ain ..arifin jamal..adoi lama betul xjumpa sampai ketinggalan cerita best nie...can we buat meeting..haha. nk tahu cerita punya pasal.. ain dalm bloglist blog saya..mai mai

MELTECH UiTM said...

Phewwitttt!
Sape gerangan si jejaka tuh?
Ce citer ce citer..

:P

Nasuha Salleh said...

hehe..nk terjah geng blogger tu...=p
thanks info ^_^

Nobita Sensei said...

syioknya dapat memanah.