my many thanks for each and everyone of you.

yo man!!

amacam, ganas tak stail malam ni? hehe. tak ganas kan. lawak tak? tak lawak kan? okayy dah, kau jangan marah marah. senyum takpe. senyum cepat!  

herm, Alhamdulillah, sedar tak sedar, dah dekat nak dua tahun aku dalam dunia seni lakon belog ni. Alhamdulillah jugak, sebagai rakyat jelata dalam dunia belog ni, akhirnya always you and i dah ada seratus readers. congratulations and thank you to nadia sebab jadi orang keseratus jadi readers always you and i ni. nanti upah toblerone okayy :)

kecoh ah lu!

tak, bukan nak kecoh bagitau kat dunia aku ada readers seratus orang. sebab tu la aku cakap aku ni rakyat jelata je. kalo sultan blogger, takyah cakap la kan. follower dah ribu riban, kalo bina kerajaan, memang lebih dari cukup dah. 

aku berterima kasih banyak kat korang semua readers always you and i. belog aku ni sangat tak seberapa sebenarnya. kalo baca balek entry zaman remaja dulu sampai sekarang, memang lawak nak mati. aku sendiri rasa macam tu. aku boleh rasa yang aku dah mengalami beberapa proses membina diri. dari sangat tak matang, up sikit jadi pra matang, up sikit lagi jadi sawa matang. heh! salah, up sikit lagi jadi hampir matang and blablabla. anda pikir saya matang? muehehe *gedik tone*

dulu, time mulamula start blogging, aku pernah abandoned cik belog ni sampai berbulan bulan. gantung tak bertali punya cerita. mujo dia tak gheti nak mintak cerai. kalo dia gheti, memang konpem aku pengsan sebab cik belog ni boleh bercakap. cari nahas namanya. sekarang dah almost five months kot aku constantly berbelog, thou tak update tiaptiap hari. janji takkan mensia-siakan cik belog ni macam dulu lagi. heeee :)

anyway, sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak kat readers always you and i. terima kasih sebab sudi nak tadah mata baca entry yang kadangkadang takde motif langsung. kadangkadang takde pengisian. kadangkadang mengarut je. pasal mimpi justin bibir pon nak cite. entry entry yang tak berkualiti la maksud aku.

korang memang terbaiklah! :)

************

pagi tadi mimpi pasal wentworth miller. sapa tak kenal, angkat tangan! haaa kau, tak kenal dia kan? meh sini nak tunjuk gambar.

aduhhh aku rasa nak nangis time edit gambar si sexay ni. mata dia takleh bla doe. 

aku mimpi dia pagi pulak tu. mentangmentang matahari separuh sedar dua tiga harini, aku pulak tak sedar sedar. padahnya tido lepas suboh. punya aku tertekan tengok prison break, siap blueprint map tatoo kat badan dia nak break out dari penjara tu masuk mimpi aku. paksa medula oblongata aku berfungsi, tolong dia fill in the blanks map kat badan dia yang hilang sebab melecur tu. hadoiiii!! mana aku tak tensyen? agaknya sebab aku pikir sangat kot. come on la, ain. tu cite je kot. buang karen je nak pening kepala. entah pape ar. emo ar lu (=.=')

malam ni aku dah tak nak sambung tengok lagi. nak sambung baca Harry Potter, kasi siap dulu. bagi rest otak  jap. hehe :) sebelom ready untuk baca HP, eloklah aku beredar makan nasi untuk kali yang ke ___ kalinya. aku tamau cakap. korang fill in the blank sendiri okayy :)

have a good night, amor!

it's me, little ain~

14 peeps' gossiping:

Judiene said...

Congrats follower dah cecah angka 100.
Hehe.
Blog ni actually nampak sweet and manis je, coz tema color die putih and pink kot.

little ain said...

heee thank you! :)

tolong tolong, lubang idong tengah kembang ni.

hihihi! masheh haa. aah, putih ngan pink memang sweet.

nampak girly sikit thou tuan punya tak girly sangat. ngeee :D

Fiq said...

esok pagi2 bangun dengan senyum tau!

little ain said...

morning, fiq! :)

senyum telinga ke telinga dah ni.

you have a good day, orait :)

Ariffin Janal said...

alaaa baru 2tahun ghupenyee ingatkan dh doploh tahunn.

kirenye 2 tahun lepas zaman remaja, sekarang dh tua bangka la ye?

miahahahahaha!

little ain said...

epin

haaa dua tahun. ingat kejap ke? lame kot. dah berapa fasa peringkat matang dah masuk ni. huhu!

kuang asamjawa betol pakcik-dua-sem-lagi-nak-dudok-uum-ni. atleast org akan lebih tua bangka kat luar, tak dudok dalam uum dah.

miahahahahahahahahaha! *gelak besar*

Ariffin Janal said...

grrrr. sadap !

little ain said...

hahahahahahaha!

Whoopz said...

Pris0n break rawks.. Gwa ske..

little ain said...

rock tahap nak tercabut jantung. huhu :)

aleen aiden said...

halamak..kire otaila ko nih.

little ain said...

ape yang otai aleen?

Encik Tikus said...

2 tahun dah ? lame tue, btw memang rasa laen bila bacca entry yg lepas lepas kan, keh keh =)

little ain said...

almost la, belom 2 tahun lagik. heee :D

huuu entry lepas2 tu time muda remaja lagik. huhu dah, jangan bace lagi tau.