Stylish Blogger Award

holla readers! 

Assalamualaikum. arini, satu hari tak berperasaan langsung nak tengok prison break. rasa macam dah emotionally hurt *yawn* dah aku ni, nak tercabut jantung. huhu! so, malam ni ialah sesi nak bayar hutang tag. ada lagi satu tak setel, biey punya. takpe takpe, right after this, aku akan siapkan tag lagi satu. meh kita baca arahan tag ni. *rolling eyes*




******************


1-Thanks the sender for the award and linked this entry to the sender.
2-Share 8 facts about yourself.
3-Give this award to other bloggers who deserve it.


1. my many thanks to ariffin janal sebab mengetag aku dengan tag 'Stylish Blogger Award'. dah lama kena tag ni, tapi kena tangguh je sebab tak penting sempat nak buat. buzy dengan projek 5 juta USD. aku tolong Michael Scofield korek lubang kat Utah cari duit yang D.B Cooper tanam kat situ. 

hehe gurau je epin ek. senyum la sikit! sirius je manjang. korek idong baru tau! muehehehe! :)

hokaih hokaih. move on.

2. 8 facts about me.

1. hygienic - ini kadangkadang sampai tahap terlampau dan boleh buat orang lain rasa macam menyampah gila dengan aku. tapi, ada aku kesah? this is important, especially for girls tau. ini untuk kesihatan dan penjagaan diri sendiri, bukan untuk orang lain. naknak aku ni, masalah kulit sensitif. hadoii. kalo orang yang tak berapa nak bersih Tuhan bagi kulit macam aku ni, konpem tak macam kulit manusia dah kotnye kan. heeee :D

2. particular - adalah seorang yang sangat teliti. aku boleh tau kalo barang aku teralih dua inchi ke kiri atau ke kanan. walaupon aku duk kolej, time balik rumah, aku mesti tau kalo barang barang dalam bilik aku tu teralih atau pon ada orang ambek. that's why aku jarang *bukan tak pernah* hilang barang. dan kalo ada barang yang hilang, aku akan menyusahkan orang lain sebab semua orang aku akan marah. sangat menyusahkan dan sangat menyakitkan hati jugak. yaa, that's me *sigh* aku ada tulis satu entry pasal sudu aku hilang kat dalam entry ni. pastu dah jumpa, aku tulis kat dalam entry ni.

3. hottempered - errr seorang yang pemarah. sirius aku tak tipu. cepat naik angin. kurang sangat sifat sabar. orang tua cakap, orang suka marah marah ni, cepat tua. owh tak elok. kan?

4. sleeping beauty - tak tipu. ramai orang kata, orang lahir musim hujan, memang kuat tido. tido best kot! :) contoh kalo aku balek rumah dari uum, aku akan tido tiga hari. beg semua tak sentuh apa lagi. bangun cuma time nak semayang. lagi satu, sebab abah kejutkan suruh tunjuk muka. tu dulu la. tapi sekarang dah kurang kot? hehe! *denial syndrome*

5. food lover - hahaha! this is sooo me, baby. aku prefer nasi the most. nasi kan makanan ruji orang Asia. hehehe. time aku balek rumah je, mesti ibu akan tukar periuk, pakai yang besar sikit. sebab aku sorang je dah boleh makan nasi separuh periuk hak kecik tu. pendek kata, memang jenis anak yang gheti buat abis beras ibu abah (=.=').

6. universiti[es] - yeah, i went to two universities *so far*. dan aku bercadang nak ke universiti ketiga pulak kalo ada rezeki. back in two years ago, i was in uitm shah alam, doing foundation, for a year. then, pursue degree kat uum terchenta. dah nak abes pon kan degree. cepatnya masa. dulu time mulamula nak datang sini, aku nanges dua hari kot. pagi nak daftar, on the way ke uum, aku siap boleh buatbuat pening kepala dalam kete, cari alasan nak sambung nangis. hadoiii!

7. fan of kebaya - nak cakap fan sangat tu, taklah jugak kan. entah, it's indescribable. tapi basically, semua yang kat dalam almari aku tu, kebaya je la kan. ada jugak baju kurung, bantai adik aku punya dengan penuh perasaan tidak bersalah. pastu sekarang dah berjinakjinak dengan baju kurung moden. adalah sepasang dua buat koleksi.

8. weeper - kuat nanges. entah hapehape la perangai macam ni kan. tatau dah nak control macam mana. kalo ada tok guru nak ajar, aku memang sanggup nak menuntut kalo syarat upah dia pisang sebijik setandan. sepatutnya time mulamula datang uum dulu, aku kena join palapes kan. baru la aku rasa kental dan tabah hati. sebab palapes kan kasar, hardcore jeritjerit atas muka pon rilek je. tapi tamau la main kotor kotor sume tu. 

c) 8 penerima anugerah :)

..anish chan.
..azri safirah.
..biey.
..cik nini
..lilohoney.
..idora.
..judiene.
..fahami.

selamat menjawab tag okay. erm, lapan perkara mungkin tak banyak *kot* untuk cerita pasal diri kita, kan? but then, i'm glad kalo korang sume sudi jawab tag ni and let me know kalo dah siap oke. at least, i know something about you. kan kan kan? *sila senyum bila buat tag ni.*

thank you! :)

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

hiro said...

fuyooh..stail.

little ain said...

iyolah tu.

Judiene said...

Erkk! I menang award!
Oh dunia!!
Hahaha.
Thanks a lot, even blog I takde la stylish mane.
Merry Xmas!

:D

little ain said...

haha! itu sangat eksaited okayy :)

btw, bukan award je. tag sekali ye :D

B I E Y said...

ain! biey baru baca post ni. rupanya ain dah tag biey plak,hari tu ada kwn tag award ni juga. alamak! ehehe

little ain said...

aah. ain pon dah bace tag ni yang biey buat tu. tak payah buat lagi ekk. susahkan je.

:)