rise and shine.

morning, people!

dah pagi. aku masih lagi tak tido. baru lepas tengok Chasing Liberty. aritu time kat hbo ada cite ni, aku tak sempat nak tengok ending dia sebab abah nak tengok berita. pastu tadi alang alang aku memang dah terlepak ngan ibu dari awal lagi tengok cite korea, Marry Me, Mary yang sangat comel lote cute nak mampos, aku pon terpaksa la tahan mata sikit bila dah nampak hbo nak ulang tayang cite ni pukol 3. aku terpaksalah tengok balek cite tu dari awal. basically cite tu tentang Anna Foster (Mandy Moore) anak kepada presiden usa. pastu dia ni tak pernah bebas, nak gi mana mana mesti ada guard yang temankan. so, dia lari dari parents dia, dan jumpa dengan this one hot guy yang actually secret ejen yang ayah dia lantik untuk temankan Anna ni. nama ejen tu, Ben Calder (Matthew Goode). nak dipendekkan cite, diorang fall in love to each other sepanjang journey yang bagi aku kotor gila sebab bape hari pakai baju yang sama je. eh, terkeluar tajuk pulak. sambung balek. haa, then Anna dapat tahu yang Ben ni ghupenya secret ejen. so, dia balek rumah at last, go to Harvard. then, ayah dia cakap Ben ada kat London. they met up again and escaped. huhu ringkas tak patut aku punya sinopsis cite ni. mesti korang terpinga pinga tatau pokok pangkal cite. nevermind that, tak perlu tau pon tu. kalo nak tengok, search je kat youtube. takpon donwload terus. senang, kan? then you'll understand. hehe :)

sila tepok tangan ya tuan tuan dan puan puan. penat je jadi pengulas cite tak berbayar ni. huhu macam la ada orang suruh, kan? haa apa apa je lah. 

ini time first diorang escape, kat Prague.

scene ni i like the most. diorang buat bungee jumping together. macam sweet gila.

comel, walaupon dah tua. dalam cite ni dia cakap umor dia 23. tapi umor dia yang betobetol 32 pada tahun 2004. so, sekarang dah 38, almost 40. tapi still nampak comel gila. sexayy! :)

aku suka Mandy Moore ni. naknak dalam cite A Walk To Remember. aku boleh tengok cite tu beratus kali tak bosan dan still jugak meleleh. memang bagi impak la kat aku. and one more thing, cite tu remind me kat Intec Boy yang dah menghilang ke UK selama dua tahun setengah sudah. apa kabor ek? aku doakan dia sihat walafiat dan masih lagi ingat kat aku, macam mana aku still lagi ingat kat dia. hehe. tibatiba touching apa hal. okay, terkeluar dari tajuk lagi.

anyway, i got to go. it's morning already. aku kena switch off lampu, tv ngan router before ibu bangun. kalo beliau bangun tengok aku belom tidor lagi, tolong la bagi pinjam aku telinga korang nak tadah. mau gak bernanah jap agi. 

Happy Tuesday, everyone!

it's me, little ain~

8 peeps' gossiping:

frogprincesz said...

<3 a walk 2 remember jugak...heee~ =D

little ain said...

yeayyy! :)

Anonymous said...

kami dari UK nak bagi tahu, kawan iNTEC awok sehat...rawkkz!

little ain said...

hahaha.

ye inchek ano. baeklah :) thank you haa.

gaung said...

yes nak roti jugak,,,

little ain said...

InsyaAllah fami.

PeNgEmiS dUniA said...

muke die mg mude kan , dh tue pon mude je tgk hbtt !

little ain said...

kan kan kan!

yeayy :)