baby, I'm back

Assalamualaikum. haiii, i'm back! hehehehe :)

tamau off belog lama lama sangat, brutalsolo cakap dia rindu. miahahaha :)

Alhamdulillah, usai sudah satu paper, International Marketing. sume tips masuk, thank you En. Shahrin yang best nak matii sebab bagi tips yang betol. memang aku konfirm, arini adalah hari menggoreng sedunia. menggoreng dalam Dewan Mas tadi, sampai hangit. sirius, dah satu soalan 20 marks, mau tak elaboration panjang bermeter meter, plus minus ayat yang sama dua kali. memang goreng hangit laa pendek kata kan. oleh itu, selesai sudah satu. ada lagi lima waiting in line.

haih. sebab exam, macam macam jadi. time tu lah rasa nak berak, time tu lah rasa kencing, time tu lah nak muntah, nak masuk angin, nak nanges, pendek kata, masa tu lah semua benda buat pasal. entah pape laa. walhal dah sepanjang beberapa (puluh) tahun hidop ni, dah bape kali exam. grrrr!

dah, abes pasal exam.

tadi aku selamatkan mangsa rogol. caye tak? tolongla caye sebab memang betol. kat bawah tangga pulak tu. aku baru lepas makan tadi, masuk bilik, terus keluar sebab dengar suara kucing gaduh. memang aku cari sampai jumpa. ingatkan Awang dengan Saleh. ghupenya Saleh tengah nak rogol Primadonna. hish. aku takleh bla betol dengan Saleh tu. orang dah tak nak, paksa paksa buat apa. Primadonna tu suka Awang laa. sebab Awang tu berumor sikit, lemah lembut. yang si Saleh ni apa, bujang meletop, trang tang tang la kasar, suka cari pasal kat blok nih.

Alhamdulillah, Primadonna tak tercabul tadi. aku ngan rumet dah mempertaruhkan muka kami untuk selamatkan dia. ye laa, mau cari pasal kalo si Saleh tu terkam muka kitorang macam dia terkam si Awang sampai darah darah, pasal nak selamatkan dia je. tapi demi keamanan sejagat, aku rasa bertanggungjawab nak selamatkan Primadonna. masalah social di kalangan kucing ni harus kita tangani jugak, dengan cara mempertaruhkan muka macam ni. kalo tak? nahas Primadonna tu. sob sob sob T_T

comel gilaaa! tapi ini bukan Primadonna. bukan jugak Awang. aaa Saleh? huish, lagi la bukan. errr ini ambik dari inchek Google. huhu :)

akhir kalam untuk harini. masih belum sempat blogwalking. sempat post entry baru je. nanti okayy :)

good day, every one!

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

frogprincesz said...

ain!!hehe...td exam gak kt dmas...sjok gler..haha..

little ain said...

laaaa, dila ghupenye? huhuhuhu!

eh, exam kat dewan mas gak eh? tak nampak ponnn. tau takpe, gigil nak tulis. huhu!

hiro said...

hehe..syukur beliau masih dara,

little ain said...

Alhamdulillah :)

orang rasa sangat mesti Primadonna tu bersyukur gila sebab orang tolong die tadi. heeeeee :D

moon said...

tukar blog title eh? i like that 'kencat' title, sounds funnier :)

little ain said...

ehhh? tak lah mooniey. name tu jugak la.

kentat? grrrrr

aku tak dapat lagi ni.