off-blog

Assalamualaikum :)

hollaaa! dah bape ari tak update. sebab balek kampong and everything kan. then, akan beberapa ari pulak tak update sebab aku dah balek ke uum. untuk final exam. huuu T__T orang lain sume dah balek rumah sebab dah abes exam. aku pulak seronok cuti dulu, then baru balek untuk final. dan sekarang aku dah start rasa tekanan yang melampau lampau kat atas kepala. tapi sempat lagik update.

hehehe! *sigh*

nak sangat terjah menerjah blogwalking blogrunning kat page semua orang. tapi takot tak terbuat. dan aku percaya, by the time aku dah ada gap yang agak-agak selesa sikit untuk next paper, mesti beratus-ratus entry dah yang aku belom baca, kan? huhu mau gak pulun sampai tido dengan laptop nanti. huhu agak-agakla nak tipu pon.

anyway, itu je untuk arini. dan aku akan puasa belog untuk beberapa hari, InsyaAllah. doakan aku ya kawan-kawan. aku jugak mau mintak maaf banyak-banyak kalo sepanjang berbelog ni ada termenyinggungkan perasaan sapa-sapa secara sengaja atau tak sengaja. harap dimaafkan. jangan simpan dalam hati okayy :)

selama hari raya. heeee :D

p/s : lega, dah anta satu assignment. tinggal lusa lagi satu, last punya. then boleh fokus untuk final dah.

it's me, little ain~

11 peeps' gossiping:

gaung said...

you ni universiti mana erhh..kaherah ker?? da nk final but still ader assingment...(maaf salah eja sebb da lamer xeja perktaaan itu)

little ain said...

huhu sengal!

assignment sume lecturer extend agi due date. mane dok lewatnye. grrrr

gaung said...

aishhhh dgr kater off blog for a while...??? ke extend tarikh off tue plak..hahahaha

anish said...

gudluck ain :)

really miss you, and really miss talking 2 you. :')

little ain said...

kak anish

thank you, dearr :)
owh i miss you too! i'm not feeling well today. sorry i didnt hit u back at ym. i was sleeping.

when will u be seeing the other two? huuu T___T

anish said...

it's okay, ive started to not feeling as well dear :')

that's the thing, the plan was canceled. tsk.

sHa said...

heya cyg.
good luck for ur final yeh. buat molek2 tau! :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wakakkakkakkakka
jangan lelama sangat...

little ain said...

kak anish

huuu it's okay :) exam dah abes kan? boleh nak demam. huhu :)

oo really? why? tompang sedih untuk korang.

little ain said...

kak shakirah

hokaiiihhh :)

baik baik. InsyaAllah! :)

little ain said...

brutal solo

huhu asal? nanti rinduu eaa?

ngeee~