it's not the feeling of superiority nor ethnocentrism.

it's raining tonight. though it's not cats and dogs one, but still, it makes me shiver.

i have nothing to say as i have posted two entries already today. but this entry is not just for the sake of updating and whatnot.

it has something to do with what i'd read today. days before. weeks before. and perhaps months before. and whenever the person updating his blog.

let me just copy the thing that he keeps mentioning again and again and again at the end of his entry. and, it's in red color.

p/s : i don't do the follow-you-follow-me-shitty. i'll only read yours if it worth reading. sorry.

erk! what the hal?

herm. aku tatau la asal dia suka sangat nak tulis macam tu. aku syak dia rasa dia bagus laa. macam tak boleh bla.

walhal, macam la blog dia tu informative ke apa. memang takde langsung la kan, sampai cakap yang dia cuma nak baca kalo orang lain punya tu worth to die for read.

jeles? huuu harapan je la (: aku ni dah la bukan blogger kencang. dan dah sah-sah la aku tulis blog untuk suka suki dan sebab nak baca orang lain punya.

aku tatau la apa orang lain pikir. tapi yang aku pikir, dia tak pikir ke apa perasaan orang yang baca blog dia? tak ke tersinggung?

sepanjang aku berblogging ni kan, takde rasanya aku baca blog blogger kencang yang cakap macam tu. kalo kau suka, kau baca. kalo kau tak suka, kau diam diam sudey.

it's 23.57 already, i should go. i got two quizzes tomorrow. dudok kat sini mengata orang pon tak dapat apa gak, ye dak? lecturer pon takde cakap dapat markah lebih kalo tulis blog. miahahaha :)

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

hiro said...

org berlagak ckp gtu..hiik

fndrocka said...

Aku faham apa yg bloggr tu nak sampaikan..nothing harsh pun.maybe kau yg sentap lebih.huhu.sama cam aku la..aku tak main folow molow..kalau blog bagus aku bc selalu..kalau org folow aku x semestinya aku kna folo balik.itu je kut

little ain said...

hiro
huuu :) sangat betol. hiro ta pernah pon cakap gitu, kan?

fndrocka
orang tak kisah pon kalo blogger tu tamau follow orang lain ke ape, tapi dia tak sepatotnya cakap macam tu. orang tak sentap pon. orang cuma terpikir apa perasaan orang lain, tu je.

as for you, kamu pon tak follow orang lain, kan? but you didnt say a word about it, right? takdenya mati kalo tak tulis macam tu kan.

hamzah ian said...

wahai cik ain kecik...

hamzah ian said...

wahai cik ain kecik...

little ain said...

grrrrr!

1st. ain tak kecik.
2nd. ape die?