berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.

10.10.10.

sepatotnya arini, abengoh kawen.

tapi sayangnya,

cinta tak kesampaian.

ikatan pertunangan terputus di tengah jalan.

aku sedih. namun aku pasti, abengoh berkali-kali sedihnya.

ada hikmah di sebalik semua ini.

takde jodoh.

mungkin yang lebih baik sedang menunggu.

bersabarlah.

it's me, little ain~

8 peeps' gossiping:

aleen adela akoo ^_* said...

lor..kesiannye..xde jodohla 2..xpe,insyaAllah pengisi hati die lepas nih lebey baik dr yg sbebelomnye.

little ain said...

tu laa aleen. nak buat camane kan. memang takde jodoh la tuh. huuu T.T sedih laaa mase ibu bagitau aritu.

semoga dia jumpa yang lebih baik nanti InsyaAllah :)

B I E Y said...

kenapa plak x jadi??abg ko da pe2 ke?..

hiro said...

dh tunang leh ptus g? sian2

little ain said...

biey
ape2 tu maksudnya ape?

hiro
aah. nak buat camane. dah memang takde jodoh eh. kakak tu yang mintak putus.

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

ermmm...
wa simpati..
tada jodoh..
pasti ada lebey baik pas ni kan..
doa yg baik2 k..

hamzah ian said...

alahai..

little ain said...

alvin
thank you haaa :)
InsyaAllah ada hikmah nih.
mungkin abengoh sendiri belom ready nak go thru mende ni, that's why Allah buat macam nih.

bro hamzah
alahai hai hai hai