entry rindu


omG! rase mcm dh lame sgt x post ape2 kt cni. broadband kak linda ade je,tp aku yg mcm xde mud nk tulis ape2. mmg sgt byk bnda yg nak aku tulis tp sbb dh lame x update,jdi malas.

aku di muamalat skrg,tgh training utk masum. mcm sgt x saba nak balek,tggl lagi sminggu utk training. haih,cuak gile. entah ape yg aku bakal bwk balik utk uum dan jugak utk dri sndri.

life mcm xde life je. xtau la knp. aku rse mcm ade something missing. aku ta tahu camane nk describe prasaan missing tu tp aku tau ade mnde yg x kena. haih,kesian aku.

rindu dgn kwn2 sume. 2 bulan,rse mcm x sggp nak face mnde tuh.

utk kwn2 sume,especially penghuni blog anjung zamrud paras 2,selamat bcuti oke. jgn lupe ain kt cni especially to lilohoney and afy. to lin chan and my room mate,selamat bkerja oke,jgn penat2. to wani,julie,fayad dan sume2,hati2 tau. harap boleh jmpe lgi sem depan,makan same2,masak same2. to ina,thanks sbb dh belikan sarung tgn dgn wedges nose baru utk ain. sem depan kalo ade rezeki ain dok citu,ina bolehla pkaikan leave on kt rmbut ain lg,mcm selalu. hmm,utk sape yg bkenaan,kelua gi klcc tu,elok2. jgn makan byk2,nnti gemok,x larat plk nk handle students baru sem depan. selalulah rindu org oke :)

hugs and kisses,
it's me,little ain~

4 peeps' gossiping:

LiLohOnEy said...

xkn penah lupa la tayunk..

hm,,

ati2 taw duk sane..

ehem,,

kpd yg berkenaan??

dh ade pape kew dik??


;p

little ain said...

hohohoho :)
baek,jangan dilupai diriku.

owh,tidak2..lil,jangan buat assumptions sndr oke. kkg ain saman mc julie. hahahaha :))

RainMe LeoBellicose said...

Saya pun tak lupa.. urk...

little ain said...

baiklah :)