kingdoms of camelot

i fall in love with this game now.

generals command and conquer dan tak layan haha. suddenly red alert II tu rase macam alahai piece of cakes sungguh. huhu! seriously. i'd love computer games since i was little girl. tatau lah what made me interested, maybe sebab i have brothers yang main those games atau pon pengaruh ibu yang kuat sangat main computer games. seriously my mother is red alert's big fan. 

aku ingat kawan kawan lelaki aku yang gila main dota tu kan, diorang salu pesan kat aku jangan cari boyfriend macam diorang yang suka main dota sebab nanti takot aku saket jiwa sebab mesej tak reply call tak angkat. haha. tiap kali diorang cakap macam tu, ape yang aku buat, i just make that say-cheese-smile-face! konon macam tengah nak camwhore lah kan *muntah* haha. bukan apa, sebab aku seriously tak kesah. betol! why? sebab aku sendiri pon macam tu. TAPI (adehh bukan main besau lagi aku punya tapi kan) aku kalo boleh tak nak lah boyfriend aku tu pon kaki game jugak. SEBAB (grrr tak boleh nak lagi besar pulak en) aku tak suka lah main game berjemaah ni. ehh bukan bukan. maksud aku, kalo aku main game, takkan lah dia nak main game jugak kan? dia kena lah buat mende lain. contohnya gi siram pokok bunga ke, bagi makan kucing ke, potong rumput ke. ehhh ni bunyi dia macam suami pulak kan? tadi cakap boyfriend. hahaha kantoi berangan! wekkk >.< pastu aku ni ulat bulu buku orangnya. contoh buku yang aku suka sume buku yang berkaitan ngan international business lah, logistics, export import, laws, mende mende macam tu lah. seee bagus tak aku? bagus kan? hahahahaharuslahhh jangan percaya. grrr haru betei kalo aku feveret baca kitab kitab macam ni -.-' aku layan nicholas sparks auw auw <3 so, aku tak nak lah boyfriend aku nanti pon suka baca buku, baca Quran takpe. serius aku prefer something different. baru lah macam seronok bila dah kawen nanti kan? maksudnya, we have a lot to learn about one another. i may like this, but he hates that. secara tak langsung, buat kita rasa macam lebih close kan. takde lah sama je, buhsan sungguh lah awak ni. eh tak, bukan awak lah. awak best (?) okay, tak kelakar abaikan =____=

hamboi citer pasal game entah ke mana sebok cakap pasal awak awak pulek. kau orang cepat ambik parang bunuh diri sendiri sekarang. miahaha. okay, sambung balek pasal game. dulu kan, aku suka sangat game satu ni, age of empire. game tu comel macam barbie though dia game perang perang. aku memang tak layan lah game geli girlish ni. age of empire ni game zaman roman empire dulu. dia pakai men (read : manusia) as diorang punya hamba abdi. buat buat keje suma pakai kaki yelah dulu mana ada lori buldozer segala tu kan. so kalo nak food, they have to go fishing pakai lembing rejam (rejam ke?) kat tepi pantai, and they have to go hunting. they way they work are adorable seriously! and then ada jugak lah boat yang tangkap ikan, tapi yang tu untuk tangkap ikan kat tengah laut lah. nak tuna ke, ikan jaws ke, whales ke kan, baru lah stail sikit. haha. pastu kalo nak buat buildings for the empire, those hard working men akan pegi tebang the trees, then angkat kayu pastu pegi pulak bertukang. i love that game so much. kalo kau orang penah main game tu, you'll know how cute the game is. rasa macam nak makan je. but still lah, kena menang time war. jangan sebab sebok nak comel comel bagai, pastu musuh datang serang, kau baru hegeh hegeh nak buat army and all. kalo tak sempat, you just chicken out, tekan menu pastu exit game. ouh malang sungguh.

okay okay, i really have to go now. haha. i know i'd promised myself not to write long, but i failed. semalam kak anish ada cakap yang entry aku ni panjang tapi kak anish baca sampai abes. sayang kak anish mucho mucho. haha. so sorry people, rasa macam sangat eksaited. walhal tadi at first takde idea pon. kalo boleh cuma nak tulis title ngan the first sentence kat atas tu je LOL. should go now! 


macam biasa, gambar tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang dah meninggal dunia :)


errr good night semua orang. mimpi indah! :) *cakap ngan laptop*

it's me, little ain~

8 peeps' gossiping:

Azim~jimkimjat said...

try rise of nations, serius sedap.

pastu da bosan, bleh try lain sket, starcraft 2 + warhammer series.

#casualgamercewahhh

Syahmi said...

HAHAHA aku mmg suka post ni. especially paragraph 3 tuu. mmg banya jgk aku tersentap sbb aku pon buat benda sama hahaha

UcOb maCHo said...

i'm mr 303..nice blog..keep it up :)

LiLohOnEy said...

hoi, belog anda berwajah baru.


santek lah! i like :))

little ain said...

@Azim~jimkimjat

rise of nations eh? okeh okeh, nanti cube. thank u bagitau. heee~

*apesal org gila game tu gila game? hahaha sengal punya soalan.

little ain said...

@Syahmi

hahaha. yeke? gile ah. muahaha.

gila game, memang satu keje pon tak jalan ekk.

little ain said...

@UcOb maCHo

hai mr 303, ucob! :)

thank you for visitin' :)

little ain said...

@LiLohOnEy

hai awak! :)

heeee~ ini kawan saye buat. thank u.
belog awak pon santeklah :)