Eid.




Di kesempatan ini, ain nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kawan-kawan yang beragama islam, bloggers, facebookers, twitterian, tumblrian (nah sume belasah), family yang dekat, yang jauh di sinun, boyfriends, girlfriends, best friends dunia akhirat dan sume sume lah, harap dimaafkan salah silap. kepada kak anish and fza ibrahim, happy eid sayang. maaf zahir dan batin kalo di sepanjang perkenalan kita, ada yang terlebih terkurang. halalkan segalanya okay. kepada teman seperjuangan di always you and i, ariffin janal, kepada krew seliparlour, mimi dyana, cik fifi, taufiq ahmad, ariffin janal, orang mintak maaf kalo ada tersalah silap sepanjang kita bekerjasama *muntah* bersama sama ni. kepada the mamii, cik hanum, mami afy sufi, ezlin nadia and lilohoney, ain mintak maaf jugak kalo ada salah dimana mana, okies! kepada kak syikin, ain sayang kak. ain mintak maaf kalo ada salah silap, lebih kurang, halalkan sume makan minum sepanjang dudok ngan kak okep. kepada mira yang disayangi selalu, happy eid, beb. maaf zahir dan batin. kepada azri safirah, saya sayang awak foreverlah, harap awak tau tu. maafkan kalo ada salah silap sepanjang kita kenal ni. kepada team taekwondo uum, kak yu especially, ain mintak maaf banyak banyak sebab lawan cakap kak yu sokmo time training. hehe. kepada dila, ain mintak maaf kalo terkurang lebih di mana mana okies. 

woahhh. kalo nak listkan, memang tak habes lah. since i'm everybody's favorite, memang ramai benor. hahaha okay sila lempang laju laju sekarang wekkk ;p

again, happy eid, people and have a blessed raya :)

salam syawal.
ainzulkefli.

13 peeps' gossiping:

cik hanum said...

ai maafkan yu. tapi ai nak roti paung dalam angpau. roti paung ade inti almond london. kehkehkeh.

orang pun mitok maaf gop mek. dop kenal maka dop cinta. kawan sampai bilabila okey!

M.D said...

happy eid mubarak. XD

little ain said...

@cik hanum

pergh demand! hahaha. esok lusa nok balek baru ain pikir resipe paung ade almond london eh. hahahaha.

selamat hari raya mami! :)

little ain said...

@M.D

happy eid nyah. maafkan salah sila ai :)

anish said...

eh i saw my name! awww terharu :')

sayang ain lebih! hehe. mintak ampun juge syg, sory for everything ya :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.
maaf z/b dari gua

little ain said...

@anish

hahaha mengade betei kak anish :)

me too kak anish. sorry for everything okay.

*hugs

little ain said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

salam eid :)
maaf zahir batin jugak :)

anish said...

aha betei la ni terharu. sila percaya

p/s: aceli tengah pektis pakai 'betei' awak tu. haha :P

little ain said...

@anish

HAHAHAHAHA. tak perasan tulis betei kat situ. miahahaha.

good kak anish! pektis makes perfect. hahahahaha

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, baru baca entry ni. ye sy tau itu sbab 2 awk ade sokmo utk sy :D
time kasih ain <3

Anonymous said...

not in the list again..huuuu.sape la saya.gagak di rimba sahaja

little ain said...

@Anonymous

raya, it's for everyone :) doesn't matter if you're in the list or not, but if ur a friend of mine, then it goes to you too :)

happy eid, maaf zahir dan batin :)