For you, pretty girls out there

Hello.
Urm, there is something I feel like sharing with you guys girls, out there, bloggers and whosoever who is reading this. I got this in my formspring few weeks ago and today only I share this with my friends this afternoon, and yes, they were shocked and scared. And I think maybe I could share this and hopefully would help us be more careful in this blog especially.

One guy asked me a question;
I’m a guy…and I love your friend **********. I just want her to know that I masturbate while thinking of her and looking at photos of her. I do it almost everyday, dreaming of putting my d*** into her v*****. I know a few other guys who also do it 2 her

Seriously, I’m not lying. Of course I won’t expose the name here for this is sangat-sangat mengaibkan and scary. As I read that, I just went blank, dumbfounded. Really felt like I’m gonna puke. Even now. 


So, the point here is that, pretty girls out there, hopefully you and me will be more careful putting pictures online, not too many, not too attractive perhaps, I don’t know...but you see the effect here, we won’t know the people who go through our pictures and to what extent they are able to do with those pics. It’s freaking me out because I also have my pictures here, and facebook and other social sites too. So, tapis-tapisla picture tu, mm facebook pun, maybe don’t be too easy approving strangers and too excited sharing pictures. Huhu. 

- Anish Chan, 2010.

******

what the hal hah?

for real, ada jugak ke orang macam gini dalam dunia ni? maksud aku, lelaki macam ni. heh asal dia macam ni? ke semua lelaki pon macam ni? hadoii gilos memang gilos. memang geli tahap aku tak boleh terima. sebab ada orang macam ni lah banyak jadi kes rogol segala. dahla rogol budak kecik. hadoii. sirius ngeri. pakai picture pon boleh jadi macam tu ke? errr yeekkkkkkk! harap harap ambik pengajaran dari kisah ni. jadi cantik pon payah jugak. kalo tak cantik, kena kutuk pulak. macam macam hal. 

aku telah mengcopy dan mengepaste entry ni dari belog best friend sampai mati aku aka anish chan. korang boleh tengok page beliau yang sangat comel itu. jangan lupa follow sekali haa.

p/s : aku minat Fatin Liyana sebab dia sangat cantik. huhu suka sangat! :) tapi aku bukan gay. dan aku okay.

it's me, little ain~

33 peeps' gossiping:

Fiq said...

penah tertanya2 gak, ade tak org len tgk gamba aku pastu terangsang habes. so scary and sgt2 menjelikkan u know..

aiyayayyaa..

little ain said...

haha! i never thought of that. for real fiq, is this happening?

omG! yekkkk.
tak penah terlintas dek akal. dasyat betol makhluk nama lelaki nih.

Syahmi said...

aku yg laki2 ni pun disgusted yg teramat bila org tu ckp mcm tu. mmg cam bab*

little ain said...

tau takpe. memang gila tahap tak ingat. macam takde keje lain.

siot je.

platipus said...

gross!
grrr...


err, fatin liyana mmg cntik!

munirah ruslan said...

most of guys, are known for being a great pervert. so, i guess that pretty pretty pretty girls, should be wise enough to put some privacy/limitation in their life.

berpada-padalah nak berblogging dan ber'camwhore' yang sampai each entry has to put muka sendiri tu kenapa. i guess, bila ada kes yang pevert2 mcm ni, baru orang nak stop letak gambar camwhore kot.

M I A J A M A L U D D I N said...

a'ah kan u.. betul tuh..

little ain said...

platipus

tau takpe.

and yes, die memang cantik. huuuu =.='

little ain said...

mooniey

tau takpe moon. haih tak terpikir dek akal. bila ko reply sini, baru aku ingat yang we actually talked about this at tj's. remember?

little ain said...

mia

aahh :)

Fatin Athirah Amani said...

waaaah, nape berani giler mamat tuh...

zEri sAfEerA said...

worgh,,, nok jeluok wasean. eee,,, owh tidakkk...

tapi ork, lawok gile gian pnutup...

org nok gok tp versi laen ckit.
im single n im okay. kakakakaka ;)

LiLohOnEy said...

dan sebab tu la aku privatekan semua gmbr dkt fs dn fb ak.

kalo mu pasan la.

dan sgt jaga2 dgn gmbr yg ak ltak, skg :)

u shud do the same, perhaps :)

Anonymous said...

cik hanum : haih.geli lah.tak igt tuhan hape?
dasyat tul effect.zaman skrg mcm2 leh jadi.
dunia akhir zaman.takot ahh.! :(

Anonymous said...

cik hanum : haih.geli lah.tak igt tuhan hape?
dasyat tul effect.zaman skrg mcm2 leh jadi.
dunia akhir zaman.takot ahh.! :(

little ain said...

fatin athirah

tau takpe. macam bengong je.

little ain said...

zeri safirah

hahaha kak pirah, me too. :)

little ain said...

lil

kalo dok silap, ain private jugok. friends je yg boleh tgk.

little ain said...

lah

tau takpe!!! hadoiii takot, geli, macam nk sepak sepak pon ade.

..hizamirahim.. said...

macam2 boleh jadi.
so, behave la bila bergambar tu.
tak payah nak muncung2 mulut, nak kembung2 pipi.
haha.
=.=

little ain said...

haha! amboii bukan main haa. jangan kembung2 ye.

iyolah, InsyaAllah kami wanita2 sekalian alam berhati2 pasnih.

aleen aiden said...

uuuu...scary.hu3

little ain said...

tauu takpe. grrrrrr

DrSam said...

in this weird world, we really need to be extra careful. Something that look so innocent (like your innocent photos) could be exploited in a nasty way (like you mentioned in this entry). So next time you find a sticky keyboard of your boy friends lappy...you know what was going on...

Have a nice day little ain and thank you for dropping a comment and share your story on my blog.

little ain said...

dr sam

yeah, i am aware of that. its just, i was wondering how can people think the way they think about one innocent picture and turn it to the other way round. and haha! what will i do if i found one in my boyfrinds lappy? i dont know. boys will always be boys.

you too doc, have a nice day :)

Ariffin Janal said...

gambar tu smart ah, belakang frame tu ade ape? :p

little ain said...

tatau ade ape.

gi tanye anish chan :)

frogprincesz said...

isy...perverted guyz can be so idiotic sumtymez...avoid them...hehe..

little ain said...

pervert tahap terbaik tu dilla. yucks!

Hamba Allah said...

pemikiran lelaki dengan perempuan berbeza..

little ain said...

yes. i just knew that,

and that makes girl and boy differ from each other.

but this is so gross orait.

Ajie Mohd Tahir said...

eii..jijik betul.rse nak muntah hijau.=='

sum lelaki tak pandai kwl nafsu.yg pompuan pulak tak reti2 nak berenti upload pic kt fb.bgge sgt ke bile kena puji cantik?adess

*sori.teremo suda.XD

little ain said...

some. yea, some. yang lain tak eh? eeuuwwww..

yang pompuan satu hal.

hahaha! it's okay. i got emo too when i read this. heee :D