A Prayer


Salam Maal Hijrah, people :)

walaupon dah setengah hari, tapi still nak wish jugak. 

bersempena dengan maal hijrah tahun ni kan, aku adalah beberapa wishes nak buat untuk tahun baru yang basically dah datang ni. 

nak sayang abah ibu banyak banyak lagi. more than ever :)
nak jadi anak yang lebih baik. 
nak kurangkan belanja dengan semaksimum yang mungkin. please please God! ini yang aku paling doakan.
nak doa berjodoh dengan orang soleh. *wajib doa tiap tiap hari*
nak belaja rajin rajin, thou it's too late. but still, nak jugak buat yang terbaik untuk final semester depan.
nak kurangkan perasaan cepat marah hangen tak tentu hala.  
nak kurangkan menangis. tougher, inside and outside. *tapi tamau muscle pulak*
nak jadi kawan yang baik untuk semua kawan. and a good samaritan jugak. heeee :D

okayy dah. kang kalo list out everything kat sini, tak muat pulak nanti. 

i'm off for lunch now, dengan deknaa. tak balik bilik for the whole day kot, study paper social science yang belom bersentuh hape pon lagi ni.

lecturer cakap tak boleh A+ kalo rajen dok update belog tak baca buku. 

again, salam maal hijrah everyone. :)

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

frogprincesz said...

salam maal hijrah 2 u ain...hope u can achieve everything u want to...
=)

nurul yaqeen said...

hai ain

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

akhak makin tua

little ain said...

dila

you too, dear :)

little ain said...

kak aqeen

hehe :)

little ain said...

brutalsolo

hoho kamu juga lagi and lagi and lagi tua. ngeee :)

how old are u, anyway?