kontest blog terkemas

olla readers! :)

how are you, todayy? i'm fine, thank you! heeee :D

errr, arini kan. eh, pagi tadi kan. dapat tag kontest tauu. mak berdebar debar tau nyah. mak tak pernah nak join kontest ni tau nyah. mak rasa rendah diri tau nyah. mak kan nyah, memang malu la nyah. mak kan.. eh, sejak bila aku jadi mak kau ni nyah? hadoii!

dah dah, sewel je aku rasa nyah nyah segala ni. grrr! ai geli la yuu. 

hokaih hokaih. first and foremost, i would like to thank kak anish for the tag. this is not my first time to be invited to join contests organized by dear bloggers, but this is the very first time i have some courage to do one. a very simple contest. you don't have to repost any of your bestest entry, or complete a slogan and whatnot. all you have to do is.. well, let' go and see what are the rules and regulations that you need to follow.

click here for more details :)

let us see what are the rules and regulations.
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
orait. rasanya semua dah menepati citarasa, secukup rasa dah rasanya. berapa kali perkataan rasa dalam satu ayat ni dah rasanya? kalo rajen tolong kirakan :p 

so, untuk mengetag orang orang yang bakal ditag adalah bukan satu kerja mudah. memerlukan keyakinan dan keberanian untuk mengatakan bahawa blog korang adalah kemas, dengan cara yang paling halus supaya lubang hidung korang tak kembang kempis sebab perasan. heeee! okay, mengarut lagi.

orait, here are 3 lucky people in the world of your own :)

i chose yours because they are so simple, yet nice and well-arranged. that's all. *jaga lubang hidung oke*

happy saturday, everyone! :)

p/s : i had a hair cut today. and i feel fabulous. hahaha *muntah*

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

blog gua mesti tak buleh masuk sebab comot

Fiq said...

yang..

tgh ada masalah int conn nie..

nt aii recheck k.. ;)

little ain said...

brutalsolo

ehh. takde lah. bukan macam tu.

kalo ditag, nak buat tak?

:)

little ain said...

fiq

it's okayy hun. tarikh last die on jan 1st. ade mase lagi. nanti dah join, let me know okayy :)

Ariffin Janal said...

damn !

little ain said...

epin

teeetttt!

wrong answer.

huhu :)