yesterday seems to be so far away

i can't believe i'm doing this. haha! i am a stalker. for about two minutes. heeee :D frankly speaking, it feels good. i mean, i don't stalk for fun, i did it on purpose. and i know, i have no reason to. well, basically it's not stalking *head-banging*. it is just normal. logged in to your fb account and scroll the home page till its bottom, then you found something that caught your eyes and you click on it, and there you go, a picture of someone you adore know *denial syndrome*. you can do that, can't you? nothing wrong with it. 

**********************

aku ingat lagi waktu tu, aku kena pegi kawad ganti kat padang palapes. aku tengah lari lari anak lalu belakang litar go-kart. dah lewat time tu. kawad sepatutnya pukol 8.30am. on the way, ada dua orang jejaka *ehem* depan aku. bukan main rilek lagi diorang berlenggang. so i said, 

aku : "ting tong. nak lalu sikit." 

then, diorang bagi jalan. pastu one of the guys, cakap kat aku, 

"rilek ah. awal lagi kot." 

aku pusing belakang, menjawab,

"dah lewat ni, nak gi kawad." 

dia reply, 

"yelah, kitorang pon nak gi kawad." 

aku pusing lagi sekali, 

"kawad ganti. takot laa." 

so, i guess he's a senior la kot, by the looks yang dia sangat rilek dan cool je. macam orang tak bersalah. he's cool. he's, errrr, cute. heee what a confession *kill me* omG! i didn't know him. i never saw him before. so, he might be coming from other college, right? 

how cute is he?

i wish he's cuter than this. hahaha. kak anish honey, i'm sorry i have your hubby's photo in my entry today. heeee :) 

but anyway, he's different from this donghae oppa *this is what kak anish called him ngeeee* he is simple. he is cool. he is him. muehehehe. penat dah pakai hehe je kan. macam ape je. 

habes situ.

i was in my very first semester at that time. i was innocent. and i knew no one except for fami, paan, bonda, because they are my TESL friends from uitm, and my rumet, mira. i have no other friends except for them. lepas tu baru la slow slow made friends dengan orang lain. contohnya, abang alep ngan ismail. antara insan yang agak awal la aku boleh buat kawan. 

heh, tetiba nama diorang ni nyelit ni apehal pulak? oke, back to the story. pastu, hari demi hari demi masa hari, aku jumpa dengan the guy yang tegur aku kat belakang litar tu. apa reaksi aku? guling guling dekat lantai cafe tu, korang tau tak! serius ni. betol. serius aku tipu. gila kau aku nak guling guling kat atas lantai tu. tak cool langsung. baik aku gi berguling atas padang golf tu, ada gak faedah. baju takde la kotor sangat. sental pakai breeze pon boleh hilang. orang pon tak cakap aku gila. wuwuwuwu.  

pastu kan kan kan, aku rasa macam dah malas nak taip. nak habeskan kat sini je. boleh tak? tiba tiba rasa air hidung nak meleleh. ohhh tidak. mata masuk habuk.

i should go. i'm sorry.

baiii.

it's me, little ain~

10 peeps' gossiping:

anish said...

aaaaaaaaaaa!!!! suke!!!! hahahhaaha~~~ terus klik ur blog tau kt dashboard tdi nmpk donghae! hahahaha :DDDD takpe2, dibenarkan. HAHA :P


omg omg JGN cakap that guy mcm donghae??!! *hidung berdarah* hahaa

little ain said...

hahahahaha dah agak! i was thinking, nak describe cute tu camane ehh. so i remember this picture. memang la sangat comel tyme ni. huhuhu =D

hahaha tak kak anish. yang pasti intec boy lagi hensem dari die. he's cute laa. sopan. hihihi. tak pernh cite kat kak anish pasal this guy before. i will, okayy.

aleen aiden said...

eh,apekah ni?bintang k-pop?j pop?atau j.w.w birch?hahah

little ain said...

hahaha :))

tatau nak describe ape hak ni sorang. undefined betoi. hahaha

aleen aiden said...

ha3,undefined btoi ye.kekanda kesumat jiwa la nih lebey kurang? ;P

little ain said...

hahaha lawak sehh si aleen ni.

errr a senior. and he's gone now.
dah final dah. time jumpa die first time tu, dia dah sem 3.

nak say byee kat sini je. heee :D

jambz- said...

comel betul lu punya laki.

little ain said...

bukan gua punye ahhh. tu hiasan semata mata.

Encik Tikus said...

air hidung meleleh ? kah kah tak senonoh wooo

little ain said...

hahaha! aduyaii. mukus banyak sangat. ngeee :D