dugaan betoii

this is sooo depressing!

aku baru dapat tau yang final exam ditunda. dan akan start balek right after raya haji. sepatutnya, aku kena happy yang amat sebab boleh berlama lama di rumah. tapi sebenarnya, aku sangat tak happy.

kenapa?

sebabnya, aku dahla balek rumah sehelai sepinggang. toiletries tak bawak balek langsung. okayy, yang tu tak kisah la, boleh beli baru je. tapi yang aku risau sehingga ke tahap kritikal ni ialah aku tak bawak balek baju raya. tapi aku cool lagi. sebab ada alasan untuk buat baju baru :) cumanya, yang aku risau sebab segala buku finance, international marketing sume tak bawak balek sebab sepatotnya exam selepas this 13th (which is suppose to be my first paper) ialah on 24th pulak. so, cadangnya aku nak angkut sekala menda time nak balek right after abes exam on 13th tu laa.

mujo tadi abah tak angkat phone waktu aku call mintak belikan tiket. mujo jugak aku terasa nak jenguk handphone tadi. kalo tak, tak ke membazir je nanti enam puluh hingget? grrrr!

kesian kawan kawan yang masih lagi kat sana. nak balek tak boleh, dah jalan tutop. nak study pon, exam dah postpone. kak ija lagi laa. dah la baru dua hari lepas je sampai sana. takkan nak balek lagi? afy pulak, mesti tengah sedih. sebab tiket nak balek sabah dah siap beli. harus kena cancel dan book tiket baru pulak. itu dah pembaziran namanya. tapi takpe la kan, nak buat camane. kita merancang. Tuhan yang menentukan. jangan laa kita merungut.

ikotkan jadual exam yang baru ni. satu paper je yang ditukar tarikhnya, iaitu yang sepatutnya first sekali, this coming 13th. tapi dah tukar jadi december 10th. yang lain, still macam biasa. takde ubah. thus, my very first paper will be on 24th, which is International Marketing.

semoga kawan kawan kat sana bersabar. aku harap takde yang burok jadi. mintak mintak semuanya cukup makan especially ismail karim. tak nak nanti dia kurus. kang tak muat pakai baju masum saiz XL :)



herm. feedjit cakap, dia macam kenal je orang ni dan makhluk lagi satu tu. entah entah diorang ni yang suka sangat nak stalk cik belog ni kaann?

anyway,
take care. both of you.

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

✖sLp mE pLz™✖ said...

nk ckp-ckp,, huhu

✖sLp mE pLz™✖ said...

da msuk lom neh?? (-.-")

chiLl Out...!! said...

jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

chiLl Out...!! said...

jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat