i thank God because today is Thursday

well well well :)

today is indeed a good day. feel like the burden of this whole world has been lifted from me! Alhamdulillah, syukur yang amat bila individual presentation dah abes. dah la 10 percent individual punya marks. aku rasa aku dah buat yang terbaik tadi. simple, yet precise. congrates, ain :)

arini jugak hari yang aku tunggu-tunggu. separuh mati aku berharap su
paya semalam, kelmarin dan semalam kepada kelmarin ialah hari Khamis. penat gila rasanya. tak menang tangan. thank God present dah abes, cuma tinggal final report je. tapi assignment lain banyak lagi tak bersentuh hokayy! thanks a bunch tu deary Julie Henniey sebab tolong siapkan assignment finance. memang aku tak tersentuh rasanya. you are the best, baby :)

crucial part of today's entry ialah aku nak cakap yang aku rasa bebas!
i'm freee!! *sila baca pakai intonasi Dobby dalam Harry Potter waktu Harry bagi dia stokin and he's free. huhu* beberapa malam ni serius aku tak boleh tido sebab pikirkan untuk presentation, slides and everything. aku rasa serabut yang amat dengan ahli group aku hak sorang tuh. aku rasa terganggu. every time handphone bunyi, memang aku ngeri nak tengok, risau kotkot dia yang mesej. tapi memang aku suspect respect dia yang amat la kan sebab dia semangat bagai nak gila, put on effort in order to complete this assignment. the thing is, dia buat everything macam sangat complicated tau. nak jumpa every single day. kot ye pon kau suka aku, nak tengok aku dua puluh empat jam, agakagakla. dan aku pon agakagakla jugak kalo nak menipu. hahahaha! ibarat yang abang alep cakap la kan, "sampai nak tukar koma dalam sebaris ayat pon nak jumpa jugak." huhu!

apa pun, aku lega yang aku dah bebas dari dia sekarang *bunyi macam dah sah cerai la pulak kan. haih* tak payah nak jumpa lagi. tak payah discuss pasal benda yang kecik macam kuman dalam kelas. dah la aku dua kelas sama dengan dia. grrrr! mau pengsan nak melayan. aku nak sembang dengan mimi pon payah tau dak. kan, mi?
anyway, thank you untuk semuanya. start dari awal sem, sampai sekarang. walaupon aku banyak buat sendiri assignment group kita untuk korang, aku sikit pon tak kisah, asalkan kita tak perlu jumpa tiap-tiap hari untuk discuss. miahahaha :)


it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

MOFASAD said...

lu nak suh gua pakai kanta jenis apa nak tengok ayat kecik tu?

little ain said...

HAHAHAHAHAHA gelak golek golek.

pakai kanta pembesar dua lapis. agak-agak nampak lagi tak?

sabor la bro. tadi setting senget sikit. dah oke dah kan?

aleen aiden said...

agagag~~budak2 rmh aku pon memang berpenat lelah dorang mggu nih sbb mggu las sblom cuti sem.esaimen bertengkat.hu3

little ain said...

kan. memang hectic week nih, tak payah cakap la.

tapi takpe, konpem boleh go thru punye :)