perfect little life

haiiii!

today was a fairytale. erk? oke, tipu. tu title lagu Taylor Swift. tau tak? kalo tatau, memang kesian. Encik Shahrin cakap, gi naik tingkat 9, pastu terjun. kalo tak mati, again, merangkak lagi, then terjun lagi sampai mati. heeee :)

okeh okeh mengarut dah tuh. herm, arini hari yang baek bagi aku. sume berjalan dengan lancar. mid sem sea transport tadi sangat cool dan sempoi. siap boleh bincang, tapi tak boleh tiru. hahaha macam mane tuh? haaa pikir la sendiri. aku dan crime partner dalam kelas, mimi keluar paling awal. dalam setengah jam je kot rasanya kitorang jawab lima puloh soalan tadi. huhuhu :)

anyway, walaupun ada beberapa perkara yang buat aku naik angin arini *sebab aku sendiri memang jenis mudah naik angin*, jadi aku tak kisah. tutop mata, pekakkan telinga je laa ek. dah nak buat camane, dah nature diri sendiri macam ni. tapi over all, sangat la okayy :)

by the way, aku dah reactivate aku punya cik belog lagi satu. dulu, tu belog eksperimen je. sekarang dia dah lulus test, jadi aku up dia punya gaji status, jadi belog untuk bercerita macam cik belog ini jugak. cun, tak? oleh itu, setelah di tolak campor darab bahagi segala, aku dah decide, belog tu akan jadi a private one. hanya selected readers yang aku invite je yang boleh access masuk ke dalam. miahahahaha :) *grrrr bunyi macam bagus je kan? tolong ketok kepala sendiri, ain!*

oh, lagi satu. tadi aku check Feedjit. aku kehairanan pelik bin ajaib, ada sorang mahkluk search belog aku dari London. yang buat aku lagi tekejot ayam, dia punya key word search tu kan, "little ain blogspot". perghhh bapak laaa scary kan? aku yakin yang amat kalo makhluk ni sebenarnya kenal aku. stalker mungkin? hahahaha okay, tu memang nampak sangat la aku menipu, kan? takde masa nak stalk hingusan macam aku. herm, cuma aku curious nak tau, siapakah gerangan. anyway, kalo ada baca entry ni, silalah tinggalkan jejak okayy. so that i can trace you later :)


until next time,
you' are forgiven, mister.

it's me, little ain~

12 peeps' gossiping:

MOFASAD said...

apa blog tu?

macam hot je!

ke porn dalam tu!

ha! cakap!

hahaha

little ain said...

hahahahaha gila apa bro nak buat porn.

belom decide.

nak buat cerita cinta kot. miahahaha

M.D 沙美美 said...

crime partner? xboleh blah..
kena kuar awal, asyik kena tanye je. rimas tau. hahaha *konfiden jek betul sume.*

♥ Misz Qila =) ♥ said...

ain blog list hilang ek .??? try la cari balikk kat frenz yg ain dh follow . mesti ade punyer la .

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

kau buat la kisah dan teladan..bagi parit tu buka sikit hati..bg tau sikit porn tu satu kesalahan yg bakal di hitung di hari akhirat..

zEri sAfEerA said...

pheewiittt~~~ org masuk dlm selected readers 2 x eh??? *wat muke gatal*

hamzah ian said...

nice

little ain said...

mimi

hahaha crime partner macam pernah bunuh orang je kan? miahaha!

aah, serabut gile. arini punye present pon dah abes. Alhamdulillah, tak jadi bunuh orang dah. :D

little ain said...

cik Qila

huuu yang tu ade. tapi yang lain tu, ain tak follow, tapi letak link je. lupe sape lagi entah. sedih :(

little ain said...

jack alvin

hahaha :) memang nak kena bukak buku abes pasnih, cari cerita tauladan.

sang kancil dan buaya pon oke gak, kan?

hahahaha kesian bro farid.

little ain said...

deary kak pirah

hahaha :) InsyaAllah you are!

little ain said...

bro hamzah

sebijik je perkataan nice tu, tatau refer untuk ape. but anyway, thank you. hohoho