Kad Raya.

Assalamualaikum wbt :)

hehe :) esok lusa dah nak raya. yeayy! aku akan merindui Ramadhan al-Mubarak ini walaupon tahap amalan tidaklah membanggakan. al-Quran pon tak sempat nak khatam :(

semua orang ada kad raya, aku je yang tersengih-sengih nengok orang lain punye. memang banyak yang amat kad raya mereka semua duk mengetag kat facebook, aku hanya mampu reply kat comment box tu je la ye.

justeru, aku pon telah mengambil keputusan untuk buat sendiri menggoogle contoh-contoh kad raya yang ada, aku edit walaupon tak cantek, namun aku ikhlas nak bagi kat blogger sekalian, jugak kepada mereka yang pernah singgah kat cik belog ini. diharapkan Syawal kali ini membawa seribu satu makna dalam diri kita semua.

Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.
kalau ada yang tersilap cakap, termengumpat, dan segala jenis 'ter' lain lagik,
aku mintak maaf jugak.

dengan ini, aku mempersembahkan kad raya untuk kamu semua :)

errr.... thanks Cik Google :)

it's me, little ain~

3 peeps' gossiping:

anish said...

terbaik la speech kamu. hihi :)

slmt hari raya ain! sorry salah silap :)
*hugs!*

Encik Tikus said...

selamat hari raya juga buat kamu . cantik blog :)

little ain said...

kak anish
hahaha :) ape yang terbaik yang? common speech tu. speech ucapan raya ala-ala Obama's, skrip belom siap. miahahaha :)

hug.kisses.

encik tikus
selamat hari raya jugak :)

thanks for dropped by!