cubaan berani mati ke Danok, illegally.

Haiiiii!! ;)

herm. oleh kerana aku memang super girl, iron lady, motherly dan suka sepak orang, aku telah dengan berani matinya melintasi sempadan negara Bukit Kayu Hitam-Danok, tanpa passport. HAHA ;)

resepi berseludup kejayaan yang paling simple. ingatlah kaum-kaum perempuan, bahawa kita semua adalah kaum Hawa. dan kaum Hawa adalah orang yang kuat impaknya terhadap kaum lelaki.

telah tersungkur pegawai imigresen Thailand itu di tangan aku. ngeee~

power of persuasion is a super duper great gift, isn't it? :)

i feel gifted and blessed.

heeeee! 0__0

p/s : pictures akan diuploadkan ke dalam entry ini selepas gambar ditransfer ke dalam laptop.

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

moga ko selamat balik sini jangan lupa belikan gua seluar buatan siam

little ain said...

HAHAHA ;) dah balek laaa bro. jangan buat pasal dudok lame2, jadi apa2 kang, kerajaan Malaysia tak boleh masuk campur dh.

nanti eh, org pegi lagi. pastu org beli kan. wuwuwuwuwuw :D

aleen adela akoo ^_* said...

erk,kayu itam belah mane ye?perlis kah?kedah kah?nak ikot!!!!!hu3

little ain said...

belah kedah yang. dekat je dengan uum. tu yang seronok sangat tuh. eh, boleh je. meh la sini. kite pegi sane. takyah pakai passport pon takpe. kalo ade, better. ngeee~