surat cinta

heeee :)

arini dapat broadband. so, mari lah menerjah dan blogwalking.

jalan punya jalan, blog yang wajib aku terjah ialah belog bro nizamsani. yang paling latest beliau post entry 'surat cinta', lebih kurang sejam yang lalu. huhu comel pulak en bila baca entry cara orang tua dulu-dulu bercinta. pakai surat cinta. zaman aku aritu henpon dah ada, tak mahal sangat, tapi tak murah jugak. Alhamdulillah berkat result best *lah sangat* zaman PMR dulu, dapat jugak sebijik, abah bagi. sekarang ni, bukan setakat henpon senang nak dapat sebab murah, jadi tak payah usaha time exam, dengan generasi facebook twitter segala bagai, lagi la mudah nak contact walaupon boy friend atau girl friend dudok jauh nun di sana. tak dak halangan langsung.

zaman aku berchenta dulu HAHA pakai surat gak kot. ngeee! sebab masing-masing kan dudok hostel. jadi, berkirim-kirimanlah dengan orang tengah.

antara yang aku pernah dapat selain daripada surat cinta, jam, novels, kad raya dan tudong bawal :), aku dapat ini.


aku sayang, seriusly. yelah, satu sebab dia yang bagi kan. dua, sebab nama aku cantek je kat atas tuh. tiga, tak dapat nak dipikirkan apa sebab. tapi aku memang sayang nih. ada lagi satu, cantek gak.

thank you ;)

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

aleen adela akoo ^_* said...

dulu pon pakai surat je.abg angkatla,kakak angkat la.adek angkat,sume nak surat menyurat.mcm gedik je bile ingt.hahah!

M.D 沙美美 said...

weewiit!

Lelaki Ini said...

teringt zaman bercinta gune surat!

little ain said...

aleen
huhu banyak gile segala berangkat tu kan. dulu memang gitu. payah ckit, facebook bagai pon takde kan. skrg senang je. contact lagi dengan diorang?

mimi
hehehehe :) cepat buat kisah surat cinta anda pulakk..

inchek umar
huhu cuba baca balek surat dulu2, mesti rase macam lawak gile.