card raya dari teman blogger.

Afternoon mi amor ;)

aku percaya time ni, suma orang tengah kat kelas lagi, kan kan kan? aku je yang dah balek ke bilik, dudok bersantai. sambil baring garu perut kenyang tadi nak naik bas punyalah azab campus life. bas ketiga baru sempat aku terjah, dengan hujannya lagik, dengan keramaian giler manusia pandai sekarang ni eh, suma nak masuk U. huuuu semak je ramai-ramai. miahahaha :) gurau je lah. takkan la aku berniat betol pulak cakap camtu eh. kata nak menuju negara maju 2020. memang kerajaan nak meramaikan orang masuk U kasi semak so that, bila sume grad dan keluar kerja bagus, gaji besar, taraf hidup naik, plus dengan infrastructure yang bertaraf dunia, then baru la kita boleh declare diri kita as a full-developed country. wahhh now i sound like a good Malaysian, am i not? heee~

oke oke, cukup bebelan.

aku ni tengah lapar. nak makan, hujan pulak Sin City nih. tengah melayan facebook, lilohoney ketok pintu bilik. dihulurnya sekeping kad raya. vavava! aku eksaited yang amat. tengok setem cop Bukit Raja. lagi laa menggedik-gedik hati aku ni kan. bila baca kad tu, terus berkerut kening aku. dari gembira, terus transform jadi question mark yang paling besar. cipa cipung. eh, macam pernah dengar nama ni. aku syak nama ni aku kenal dalam facebook kot.

..............diam.pikir...................

HAHAHA ;) dah tau dah sapa. cipa cipung. pemunya belog ini suatu masa dahulu. tapi bukanla pemilik mutlak. sekarang stiffler dan ambek alih balek empire beliau. aku teringat yang aku pernah kasi alamat waktu puasa dulu. katanya nak anta kad raya. haih. siyes aku ingat dia main-main je. padahal betol dapat. siap bagi duit raya cap daun hijau eh. ngee! dah lama kot sampainya, tapi aku tak cek portal.

anyway, thank you so much eh cipa for the card :) selamat hari raya jugak. di lain lebaran, harap dapat lagi la kan kadnya, beserta dengan duit yang sah diperakukan dengan nilai. HEHE!

lapargile.nakgimakanorangsekarang.

it's me, little ain~

2 peeps' gossiping:

aleen adela akoo ^_* said...

waa..dpt kad raya dr cipa..geram gak ngan budak 2 maen tuka2 syif jage blog kan.hu3

little ain said...

aah. kamu pon dapat, kan? siap antara yang wajib pulak tu kene anta alamat. huhu ;)

aah, tatau nak cakap thanks camane sebab stiffler dah ambek balek. boleh pulak gitu eh.

nanti raya tahun depan, kita pulak tukar2 kad raya eh :)