thanks ya cik mimi :)

Assalamualaikum wbt :)

selamat berbuka puasa semua. hehe :) tetiba pulak aku happy sedua macam ni ek.

aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kat mimi dyana sebab dah ceriakan aku malam ni dengan lawak. bukan lawak dia, tapi lawak si anas tahir, adik faizal tahir tu haa. haih. mintak maaf lama dah tak stalk blogwalking kat page kamu, tak sempat. lagipun, kamu pon tau kan kolej kita punya wireless, memang tak boleh challenge tahap kelajuan kelembapan dia.

so, since sekarang kat rumah *masih lagi*, aku pon ambek kesempatan berjalan-jalan cari entry best, and i found this. tatau la kalo aku yang ketinggalan abad ke apa, tapi aku memang gelak betol tengok ni haa.

memang lawak seh. aku saket perot tengok ni. bukan ni je. ade lagi yang lain. haih. sengal betol mamat ni. betol cakap mimi. kalo tengah having bad day, bad mood and whatsoever bad yang exist kat dunia ni, memang idea yang ideal untuk layan brader ni.

boleh jugak search kat youtube kalo nak tengok banyak lagi video-video dia yang lain. uncountable. plural. memang tak kering gusi. two thumbs up :)


it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

anish said...

haha. memang kalau tgk vid dia memang gelak mcm gila. ahaha


*nak nyanyi lagu ape?* part tu best! haha

p/s: suke header ain! ^^

little ain said...

huhu. tau takpe kak anish. tadi dudok sorang kat rumah, lain sume gi terawikh, memang gelak macam gile. die tu kelaka yang amat.

heeee :) thank you! i always adore yours!

yusuf mujahidin ™ said...

selamat poso!!

little ain said...

selamat pose you too, inchek yusuf :)

M.D 沙美美 said...

can i sing another song???
haha

little ain said...

HAHAHA :) of course u can. make me laugh out loud!