kamu baek dan best :)

mari mengepos lagi sampai muntah darah.

ini entry award yang telah berkurun lama diberikan oleh blogger yang baik hati sekalian. ada beberapa yang aku belum berkesempatan nak ambek aritu. so kali ni, akan aku penuhkan entry ni seperti cendawan tumboh selepas hujan dengan award-award pemberian kawan-kawan blogger yang baek hati sekalian.

award yang pertama, entry bertarikh 25-july-2010. huhu agakla berzaman kan :) award ini dari naimah, kawan aku di Dewan Penginapan Pelajar (DPP) atau dengan kata nama lainnya, kolej. thanks ya ima. sorry jugak =)


oke. part yang seterusnya ni ai tak suka la nyah. tapi ai kena buat jugak kan. T_____T gedik!

1. anda mesti memuji si pemberi award ini.
ima, kamu berdedikasi :) teruskan berkhidmat untuk DPP dengan cemerlang oke!

2. sila beri award ini kepada sepuloh bloggers yang lain.
- kak anish *my favoritas*
- kak pirah *my bestie*
- fza *my lovely friend*
- moon *my favoritas*
*haih payahnye nak listkan bloggers yang bertuah terima award ni. payah macam nak cari bakal suami. hahahaha =)*

3. anda mesti memberitahu sepuloh blogger ini.
huuuu baiklah. nanti aku buat highlight, masuk front page harakah. ngeee :) gurau je yok.

4. bagaimana anda boleh digelar sebagai yang blogger yang best and great?
ngeee :) i seriously don't have the answer for the question because i do blog just for fun :)

- thanks ya imaaa :)

next. award dari inchek hiro :) entry bertarikh 6-july-2010. wahhhh lagi berzaman hak ni. tapi takpe, orang dah bagi, kita apa lagi kan? simpan je buat kenangan. hehe :D by the way, this is one of my favorites blogger. i wont miss any of his stories. seronok kot. simple yet funny. sama macam bro nizamsani. two thumbs up aku bagi :)


- thanks jugak ye hiro :)


next award is from my dear friend, fammiey. entry bertarikh 30-july-2010. huhu :) chicken. hen. macam ibu ayam. ape ape je la. yang penting, ia tengah marah. ngeee!


- thank you fammiey :)

owh.. lenguh pinggang aku. dari tadi bersua muka depan cik merah ni. haih. cukoplah dulu untuk entry award ni ya. entry bayar hutang masih belom belom bayar lagi. huhu :) it's not compulsory to do it of course, but i just love it. and i don't want to dissapoint my friend especially kak anish who loves to tag me so much. tu je :)

kalo ada award yang tertinggal, bagi tau ek :) i'll drop by later. *huhu bajet macam star je sume orang nak bagi award kat kau!*

again, thanks ya kepada pemberi award sekalian. kamu best. budi baik akan dibalas baik juga :)

it's me, little ain~

2 peeps' gossiping:

hellioz said...

gwa xde ke?

sedeyh~

gyahahahaahahahaahaha~

little ain said...

ape yang takde?
takde award untuk kamu ke, tak ambek award kat page kamu?
nanti ye. orang baru je start baca blog kamu last night. nanti kalo ade next award, you are going to be one of them oke :)