entry sulong dari rumah

hai people :))

oke. entry kedua untuk arini. tapi kali ni punya special sikit. kenapa? sebab, aku mengepos entry ni dari rumah. yabbedabedooo!

at last, selepas beberapa abad bulan, ada pon orang TM yang datang rumah dan set up kan kitorang punya wireless. dari time aku cuti semester sebulan, sampai balek uum sebulan, pastu balek rumah *again* untuk cuti-ikot-suke-ati-aku-lah, then baru la pagi tadi nampak batang idong kontraktor itu. haih. anyway, arigatogozaimas aku ucapkan kepada kontraktor muda yang ensem bertanggungjawab itu. hehe ;)

baru balek dari Kuala Terengganu, shopping baju raya segala. then beli tiket untuk balek ke uum this saturday T_____T rase macam belum puas nak makan-makan kat rumah. nak malas-malas. yang penting, tak sabar nak tengok baju raya :) by the way, baju raya aku tahun ni kaler pink dan kaler biru yang tak macam nak biru sangat. i like~ :D



it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

bubu253 said...

selamt berpose syg,..

little ain said...

you too hun^^

Syahmi said...

wehhh baju raya kaler gapo? :)))
*tetibe menyebok*

little ain said...

baju raye kaler pink :) huhu comey!

lagi satu biru yang tak macam biru sangat.

demo kaler gapo?