akan berblogwalking

huhu :)

arini aku menulis lagi. wahhh can't believe myself. agak rajen la nak menulis dua tiga harini ye. baguih baguih.

arini tamau dah tulis entry marah marah. arini nak cool je walhal banyak keje nak kena buat. tapi rasa macam dah gatai tangan sangat nak blog-walking kat tempat tempat orang lain. banyak nak kena baca, tengok, pastu banyak gak kot award yang nak kena ambek? haha! perasan betoi.

i can see that some of my besties haven't updated their entry for quite some time. it makes me wonder, why. but then, i strongly believe they have things to be settled and at the end of the day, they will come out with new fresh and exciting stories. so, i'm looking forward for it.

dan, macam jugak ada bau bau cinta kat sini. haha :) rasa macam ada orang fall in love kot? tapi yang tu tak confirm lagi, sebab aku belom scroll and go through lagi beliaw punya page, cuma tengok tengok gitu je. tapi kalo betol, bagus la yang amat sangat. aku pon tumpang gembira sekali.

kalo yang broken-hearted tu pulak, jangan la diteruskan lagi tangisan itu. believe me, it's not worth to cry pon. patah tumboh hilang berganti, though it takes time. but still, sooner or later, you will be able to forget him.

jangan sedih-sedih oke :)

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

hiro said...

kalau putus pastu kapel balik..cmne tue.

little ain said...

ala. tak boleh la camtuh.
kalo dah putus, jangan rujuk balek.
nanti pisang bebuah dua kali.
seriously :)

p/s : long live singletinis :)

BUNGA said...

salam ziarah dr UK..
semoga ceria selalu yer :)

little ain said...

hai bunga. thanks for drop by.
semoga ceria jugak :)