hutang dulu kala

Salam semua :) ngeee~ mau gelak golekgolek segala ni. at-last, dapat gak nak update cik belog ni. kesian die. berkarat dah. since dah dapat peluang ni, memang aku akan update sebanyak mungkin. malam ni jugak. sampai nak muntah hijau diri sendiri. huhu!

oke. first sekali, nak mulakan dengan tag yang kak anish bagi aritu. hari nak bertolak pegi Gulau. memang gedik betol nak buat. tapi tak berkesempatan. ini soal lelaki idaman ye. ngee~ syiokk nak buat ni. so, here we go..

1. how tall should he be?
- erm. jawapan gedik, nak yang tinggi 183cm. macam my baby Samuel Rizal. hehehe :P
- jawapan tak gedik pulak, lebih dari 170cm la ek. baru macho. ngee~
- jawapan bese-bese, kena tinggi dari aku la ek :)

2. what hair color should he have?
- hitam. itu sahaja.

3. what kind of personality should he have?
- yang paling penting, tau agama. boleh guide aku. baru boleh jadi ketua keluarga yang berintegriti, macam abah.
- ada soft skills yang bagus, tau camane nak communicate dengan orang lain. harus pandai jaga ati abah dengan ibu, and the rest of the family.
- penyabar dan cool. baru boleh handle aku yang suka naik hangen tak tentu fasal ni. hehe :)

4. older or younger?
- older. matang.

5. what film actor should he most be like?

ini memang forever and for always favorite :)

yang ni aku suka sebab dia macam takde nafsu. i like :)

this creature pulak. huuu senyum dia tak tahan!

6. what singer should he most be like?
- haha :) takde jawapan untuk soalan ini.

7. do he needs to cook?
- hurm. takde la perlu sangat kot. tapi kalo boleh, oke jugak. boleh tolongmenolong nanti, sembang kat dapur. senorok gak tuh kan.

8. what is his best body part?
- kat lengan. nak tido atas lengan dia je. he he :) pastu, kalo angkat anak-anak nanti, macam best je. baru nampak fatherly. hu hu!

9. what car should he drive?
- boleh je mana-mana pon. yang penting skillfully, safe and secure.

10. what one thing completely turns you on?
- huhu :) agak payah nak jawab soalan ni, sebab belom discover lagi. nanti ye!

11. who was the guy is in your mind when you were doing this survey?
- herm. mesti la makhluk-makhluk kat atas ni. and this one guy. haha :)

12. next to be tagged.
- sesapa yang belom buat. rasanya sume dah kot. tag dah basi ni. aku sorang je yang belom buat.

p/s : kak anish, sorry ye yang. baru sempat nak buat. thanks for tagging dear :) suke tag ni sebab boleh berangan. he he :)

it's me, little ain~

3 peeps' gossiping:

ijad said...

selamat ber blog..

anish said...

hehe. xpe ain....

suke sume jwpn kamu! haha :D

little ain said...

ijad : thanks for folowing.

kak anish : yay :) kamu online ye. nanti nak bagi kamu award. ngee!