free from monster of stresS

okies. final dah abes, baru je beberapa puluh minit yang lalu. Alhamdulillah, rasa macam oke. walaupon ada beberapa soalan yang aku tak boleh nak jawab sebab tak ingat, tapi aku bantai goreng segala. at least takde nampak ronggong *bahasa melayu versi terengganu* di sana sini.

sekarang still lagi kat lab, walhal jap lagi akan bertolak ke Gulau, untuk Kem Motivasi Sekolah Menengah Kebangsaan Gulau. huhu. baru je lepas satu kem motivasi baru ni, ni ada lagi. haih, syoikkk sangat. i like betolla kem-kem macam ni.

anyway, motif post entry ni adalah nak bagitau yang aku takde apa sangat nak tulis, tapi tangan yang menggedik gatal sangat nak mengepos sebab dah banyak hari tak tulis apa-apa.

barang masih belom lagi dikemas. perut jugak masih belom diisi. macam-macam belom dibuat dan disentuh. haih. tak sabar nak balik rumah pon ada. yang tu part berangan sebabnya aku takkan balik selagi tak bulan enam. masih banyak tanggungjawab yang menanti.

aku nak listkan tanggungjawab yang menanti aku di uum.
- Kem Motivasi SMK Gulau
- Masum 2010
- Intersesi Stat Gunaan


huuu :( inilah dia. berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. memang tak tergalas rasanya, sebab memang tak perlu galas. pegi training, balek training, gi kelas pulak. tak payah nak galas, menyusahkan diri je.

kak anish ada bagi aku tag untuk dibuat. hati menggedik-gedik nak buat, tapi tak sempat lagi. nanti ya, akan aku buat sejurus sahaja pulang. nantikan ye kak anish~

anyway, sepanjang peninggalan aku ni, mesti aku akan merindukan si dia. haha :) gedikla kau! apa pon. aku harapkan, dia sihat-sihat saja di sana. jaga diri. makan elok-elok. sume la ek. tak perlu nak list. malu aiiii. gagaga :P


haih. mau pengsan lihat kamu gini dong.

huuu!! mau ini orang.

doakan aku selamat pergi dan selamat pulang ke UUM semula.

i am now addicted to Bercintalah Denganku, Melly Goeslow.
it's me, little ain~

5 peeps' gossiping:

anish said...

ohoo~ xpe2, t8 ur time dear n slmt ber'kem. ehe :D

little ain said...

okies yang :)

munirah ruslan said...

aih tak abes2 dgn samuel nih.eh samue kan nama dia?

Aiza Hanis S. said...

comel la awk ni :)

little ain said...

moon : ye la yang. kate jatuh chenta. hahaha :)

aiza : thank you. so are you :)