belog award. yehaaa~

hehe :) belog kedua untuk malam ni. dan bakal menyusul lagi ye nanti. ngee!

ini bermotifkan award. happy telebey pon ada, sebab tak bape nak caye Biey bagi award. al-maklum, aku dah seminggu kot tak update, tak sempat nak bukak. tadi bantai baca suma, tapi tak boleh nak tinggal komen. pop-out dudok loading camtuh je. berjanggut gak aku nanti.

pastu nampak laa Biey listkan senarai blogger yang dapat award. tengok nama aku ada sekali. mulamula macam konpius jugak. bila klik kat link tuh. eh eh. aaii punya belog laa. huuu :) gedik pulak tone aku ni haa. ngeee :)

suke laa. sangat comey! thanks Biey :)

lalu, kedua award ini, akan aku berikan kepada kesayanganku sekalian. silakan ambek okies :)


yehaaa. ini pulak. dari yana kazama. dah lame aku nampak si comel ni. hari nak tolak pegi Gulau tu. excited nak ambek jangan cakap. tapi tu lah. apakah dayaku. hehehe :) so, dalam award ni, ada some questions nak kena jawab. meh meh kita tengok apa yang ada.

1. ape yg bermain dlm fikiran kamu sekarang..
kaki, tolongla sihat sekarang. takot nak fight! :(

2. nama samaran kamu ..
sekolah rendah ; ain
sekolah menengah ; ain kusyi *untuk membezakan aku dan ain meja :)*
asrama sekolah ; junior panggil kak ain kusyi
pre-tesl time ; himawari. haih. rindu laa!
uum ; ain. little ain.

3. berikan 3 orang yg kamu sayang..
family first. abah, ibu, and siblings.
myself. i am my bestfriend.
friends. who are dear and near to me.

5. hadiah yang korang impikan dari orang tersayang..
unconditional love and respect.

6. blog mana yg korang suke follow..
of course those that i am following. awesome!

7. next to award.
Biey
kamu sorang je yang dapat. since orang lain dah dapat. kazama yang bagi. hehe :) silakan ambek oke!

tu diaa. tiga award sekali gus dapat. memang tak boleh bla betol. i like them so much. sem ni paling banyak dapat award. tak putuih-putuih. murah rezeki. hahaha! tu pon consider rezeki ke? mengarut la hang.

it's me, little ain~

1 peeps' gossiping:

B I E Y said...

ahhahaa..lucu la ain ni..ok,saling memberi award plak..anyway
thanks cik ain..;)