Kem Motivasi : fasa 1

morning Malaysia :)

semalam sampai bilik around 0100am macam tu la. pastu sangat ngantok. tapi lapar. so, sebelom tido atas nasihat rumet, aku makan jugak megi die, kari berapi. terbaek rase die, besame-same hot chocolate.

takde ape sangat yang jadi semalam. tapi aku tau we had a great time together. macam-macam dalam kepale otak aku nak kenakan diorang dalam game. tapi yang penting, aku pon kena denda semalam sebab kalah game. vavava (= segan gile dowh. mujo bebudak kecik sahaje. ngee~

so aku nak mandi sekarang. sebab bebudak dah on the way masuk kampus sekarang. diorang akan buat jelajah kat sini pulak. jadinye, kene la pakai formal kan. mujo baju segala dah iron. arini aku akan balek lagi, dan cite tentang perjalanan program arini.

rindu ini budok busuk :)
*gamba di ambek oleh din waktu keluar pegi jitra, october 2009*

p/s : pic takde kena mengena dengan entry. saje nak menggedik. weeeee :PP

~countdown final exam : 14 days to go.

it's me, little ain~

11 peeps' gossiping:

no92a said...

apakah perlu senyum begitu rupa..mcm halimah jer senyum gitu...

little ain said...

huhu :) saye happy^^

zEri sAfEerA said...

huhu...2 r, ingatkan bakpela ade gambo ni. xcited bc. heheh,,,

muhammad syahid said...

huhuhu... ada seko monyet ada seko monyet duduk atas pkok...garu2 bdan garu2 bdan goyang2 pgggong.... buat smp 100 eko monyet... klu xbuat xdpt sjil progrm

little ain said...

kak pirah : hahahaha^^ takdop mende ah. saje nok letok. jangan tertipu. ni gmbo lame..

bro syahid : gagagaga~ sangat jahat eh buat camnih. larat laa nak buat sampai 100 ekor. budak-budak pon 50 orang je tau. buli!

syahid said...

ari ni aku akan ke kachi utk makan ais krim yg rm2.70 tu... hehehe... ko jgn jeles... klu nk, g jln kaki

little ain said...

ala bro. jahat gile. dah alang-alang bagitau, ajak la sekali. kejam betol.

syahid said...

xde masa la aku nk ajak ko... lbh baik aku tdo dr aku ajak ko.... hahahhhaha

little ain said...

sengal! takde kena mengena langsung tido dengan ajak makan ice cream. meh la kite pegi ek. abang najhan pon nak ikot sekali.

syahid said...

xnak la... kang die ajak g danok plak... xmau la den

little ain said...

eee. mane ade. die kate iman die kuat. pegi danok dengan niat suci, takde masalah pon.