i am so in love.

huuuuuu :) i am sooo truly, madly and deeply in love with Eiffel, I'm In Love.

aku tau, memang aku dah outdated gile tahap kuno zaman purba kala la kan sebab baru dapat peluang untuk tengok citer ni. bukan two thumbs up, dua puluh jari ni aku angkat sume haaa.

sebelom ape-ape, nak bagitau satu. sesungguhnya, ini adalah entry berangan. lepas baca, silakan muntah semua :)

pertama sekali nak cakap. alangkah bahagia idop, dunia ini aku yang punya kalo dapat suami yang badan tough, broad-shoulder, dan tinggi macam Samuel Rizal my baby ni. gagaga! siyes weh. badan dia lawa. macam best kalo dia peluk aku. rasa sangat safe, protected, secure, segala la kan.

kedua, aku nak suami yang sangat tenang dan macho. but in the same time, very the funny. cool abes beb. cair hati macam cokelat kena jemor tengah panas. huhuhu. bahagia idop bila dia cakap lembut macam tu ek. hati nak marah, boleh sejuk. temperature mati, teros tamau idop dah. ha ha.

ketiga, nak sangat nanti dia tabur bilik tido kitorang dengan ros putih tu. bunga feveret aku tu ya Tuhan. huuu! i can't tell how i am dying for it. siap dengan air mawar sekali. memang tahap gaban. aku tido, macam tamau bangun dah. eh. macam nak mati atas ros puteh la pulak ek cakap camtuh.

then. syok yang amat bila dia bawak aku gi makan kat five stars restaurant kat Paris. he's in his bestest tuxedo, while i'm in my sexiest dress ever, with my hair being braided up high. perh! hak nampak tulang belakang tu haa, sebab memang takde kaver belakang langsung. mak aih. mampos kalo abah tau. hak ni serius aku berangan doe. takkan la aku nak pakai kot, dahla tak pakai tudong.

next. bawak aku pegi honey moon, jalan-jalan kat Eiffel Tower. ngeee! tulun tulun. aku dah nak gila pikir sume ni. memang lah dia suami terbaek (dari segi material) sebab boleh puaskan hati aku, nak jalan-jalan kat sana. huuu mau mau mau sangat.

oke. setakat ni dulu. walaupon banyak lagi nak cakap. haih. sila la ain. sila la berangan setinggi Eiffel Tower tu haa. kalo betol dapat suami macam ni, Alhamdulillah. tapi, semoga dia bukan saja boleh melengkapkan aku dengan material, tapi dengan ilmu agama jugak. bimbing aku supaya tak melancong melencong ke jalan yang tak berapa nak lurus. Amiin :)

*gamba diambil dari Eiffel Tower, wikipedia* hihi ;)

aku jadi penasaran gara-gara kamu dong :)

lastly, wanted to tell and scream out loud so that the whole world can hear me. i am sooo in love with Samuel Rizal! =)

currently in ♥
it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

atikahkahkah said...

Hahah! Syiok kan berangan lelaki macam tu!

Ouch yang ketiga tuu bikin gue cair dong! ;P

little ain said...

tahu takpe!! syok sangat ni.

pukol 5 pagi pon tak sedar. haila haila.

jane said...

kehkehkeh

inilah kite kan pompuan
tak leh tgk hero hensem mula je lah

wakkakakakkaka

aku pon suke dia
lalallalala

little ain said...

kan kan kan? machi abes. sape tak suke. mengidam. haila haila.

anyway, thanks sebab singgah.

sHa said...

mmg kuat brangan ah dak kecik nehh! :p

little ain said...

hahahaha^^ akak. tolongla amiinkan. miahahaha~