angkara kerana 'TER'


waaaa~ nak nanges. sebab ape? sebab sedey. hiya. ade ke patot jadi macam ni? ni rase macam nak nyanyi lagu kerana terluka, nurul. ngee~ mengarut.

actually kan. entry ni sepatutnye jadi entry yang happy. kene dengan tajok enrti ni, aku nak cakap aku TERindu kat sorang tuh. pastu tibe-tibe mase tengah aku dudok layan jiwang berkarat tuh, aku baringla dudok cek message kat inbox. tu sume message yang terpilih, yang dah berkurun dok kat dalam inbox tu, aku tak delete, sayang.

then, aku cek la sent items. mak aih. banyak gile sampai yang paling latest sekali anta takde rekod dah, sebab too full. aku nak la delete sume tu kan. tak penting langsung. sekali, aku dengan secara tak sengajenye tertekan delete all inbox messages. Ya Allah! aku cepat-cepat tekan red button. sekali, ape jadi? kat skrin tu appear, 'all messages deleted'. Tuhan!

teros aku meraung macam orang meroyan kat dalam bilik tu *hehe tipu je. tapi betolla jerit, cume tak meroyan je. ngee ;)* huwaaaa~ sedey. dalam tu banyak gile msg yang aku sayang. message birthday, pastu kate-kate semangat yang abah bagi tiap kali nak exam. ape lagi? tatau,macam-macam. priceless. tak boleh nak ganti balek, tau tak!

hiya. sepatutnye cite mende lain. tapi tercerita mende lain. ni sume sebab TER. anyway. aku betol-betol la kan terase TERindu kat die. die jauh sekarang. entah kat mane, aku tak pasti. aku tau la mane die pegi, cume tatau yang mane satu die tengah pijak sekarang.

rase macam sedikit janggal, ta dengar cerita dari die. kalo tak, aku la paling happy sekali nak dengar cerite die, nak cerita aku punye. macam-macam. ape pon, aku doakan die selamat di sane. have safe journey. enjoy your holiday. u deserved it ;)

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

anish said...

oh ain! same thing happen to me last month!

i mean, TERdelete inbox tu la. lagi teruk, all read. inbox,sent item, draft. huuu sgt malang :(

little ain said...

huwaaaa.. sedey gile kak anish. betolla angkara TER ni.
tapi takpe. kite kumpol balek sume tu ek.

kak anish punye msg yang terdelete sekali. the one yang 'i remember hugging you dat morning'

:(

no92a said...

di atas adlah nasib 2 remaja yg terlalu kuat emosinya disebabkan terdelete mesej...xper yg penting tersemat di hati mesej2 itu semua.

little ain said...

hahaha^^ baek la fami.
bukannye emo sebab mende lain. sayang kot msg-msg tu. mane boleh main suruh ganti balek.