sengal !


aku smpai rumah around 7.30pm td. sangat penat. aku dah dapat tiket balek uum,31hb pukol 9pgi. memikirkan keje2 projek yang aku perlu setelkan,aku memilih untuk balek cepat. kalo tak,baik aku ambik tiket 3hb,dari terengganu je.

tibe2 hati aku panas dan rase mcm nak sebut swear words. tapi aku tahu tu tak elok dan tak wajar langsung. aku jmpe kak anish kt kl central td,makan2,sembang2 and bla bla bla. before kak anish smpai,aku dapat call dari kak wani,die cakap pasal banner,streamer and whatsoever pasal projek gempaq sukan siswi tu. Tuhan,aku rase nak menanges la ni. die nak aku bgtau abg hilmi,pengarah projek sruh cancelkan banner and those thingy sbb projek ni still ta dapat penaja utama. aku dh sangat berat hati sebab dh banyak kali aku cakap itu ini kat abg hilmi,rse mcm sangat menyusahkan die.

oke,nak kene sebut jugak satu. BANGANG! haaa ambek kau. kau sedap2 je dudok cakap mcm tu mcm ni,komen situ komen sini padahal tatau ape2 pon,pastu tibe2 nk suruh aku cancel. kau mpp ke ape ke,lantaklah. dahla tiap kali meeting ta penah nak tunjuk batang idong. mcm ta reti buat keje langsung. ni lagi sorang. ta pecaye aku boleh keje dengan orang gini. macam mane boleh jadi mpp ni? tadhe kualiti langsung. *aku dah geram tahap paling tinggi*

sekarang aku dah malas nk cakap ape. kalo ade ape2 lagi yang kau nak cancel,kau cakap sendiri dengan abang hilmi. aku dah malas. dan,aku nak tarek diri dari projek ni. i dont give a damn pon,no big deal at all. kalo dah rase pndai sngat nak buat sume tu sendiri,buatla. buat ape lantik aku jadi biro publisiti kalo nak buat sume sendri? aku pon tadhe keje,jadi buat ape nak ambek name je? ta payah,aku tak heran pon.

it's me,little ain~

2 peeps' gossiping:

kuIna LadyInRed said...

sabar lah dear... kekdang benda2 mcm nie mendewasakan kita.. nk dpt pernghargaan susah.

take care!

little ain said...

huhu.. sangat kot. i just cant stand this. they are driving me crazy!