tiada lagi




aku sedey sob sob. i'm all alone now,no more room mate as she has just left,back to her hometown. herm,aku mmg suke dok sorg2,tp bukannye utk tempoh yg sgt lame mcm ni. dahla tgh exam,nnti aku mesti keje nk tido je,sbb xde sape kt bilik,no one to talk to,i'm going to eat alone. o my God,makan sorg2? i just noticed that. *sigh*

mcm agk mengantok sbb aku pegi changlun td,proses mhabeskan duet tlah blaku dgn sepantas 1 kelipan mate. ape laa nk jdi dgn aku ni. then,aku gi training dgn nik arash. herm2,sume nmpak mcm dh oke arini. kitorg gi training 2 org je,jog kt trek. die dh berani nk tegor aku. kitorg mcm bkrisis sminggu lpas,for what reason,i'm not really sure. but then,it's setel,so nothing to be worried anymore.

aku gi anta rumet aku naik bas kt university inn. aku cube utk x menangis,aku sgt mcube. sume mcm oke je actually,aku pon igt aku dh bjaye. then,when it's time to go,die peluk aku and she said,"rumet,take care". aku ta boleh tahan,teros tbanjir kt situ. die mmg ta boleh bla. die spttnye tayah ckap ape2,diam2 je. lgi bagos word 'bye2' drpd 'take care'. die spttnye tahu kelemahan aku. rumet rumet. anyway,happy holiday oke. looking forward to see you again.

td wan pon anta rumet aku gi sane. die jln dgn mira. aku jln blkg diorg sbb mase kitorg kuar td,aku jmpe nik arash. ckap2 dgn die jap,pstu aku dh agk tkebelakang. so,aku jln diam2 smbil menilai mereka b-2. hehehehe :) so,from my observation,i discovered sumtin. ye,sure la kan? herm,pastu aku tpikir,sedih ke wan bile mira balik ni? meaning,die lgi sedih dri aku ke? die kene tggl,dahla agk lame,for about 2 months. o m God,aku rse mcm sgt x sggp kalo jdi die. dan 1 hrpan aku,hopefuli diorg akn still oke bile balek sni utk sem 3 nnti. aku tanak mcm awl sem baru ni,dioeg bkrisis smpai due2 pon x sng dudok. ade mslh dgn diri sndri. jadi,kpd wan dgn rumetku,jgn bkrisis mse cuti ni oke. dahla balek sni nnti kamu b-2 akn run projek kolej bsame2. jdi,elakkan sbrg conversation yg boleh mnyebabkan ptelingkahan. and you both know what i mean. *huhuhuhuhu* erm,tp kalo nk ckap pon,ape slhnye kan? *gelak golek golek sbb mesti mira tkejot,pstu marah2 aku kalo die bace ni*

so,mungkin ini shj la kot. aku rse mngantok sgt ni,maybe sbb nanges td. penat penat. 

aku bplanning utk ke satu tmpat suboh esok. adekah program itu masih akn bjalan? kalo ye,aku akn buat entry baru tntg itu. dan kalo x jadi,aku akn ckap tntg program esok *kot*. hehehehe :) 

it's me,little ain~

3 peeps' gossiping:

afy sufy. said...

huhuu
ooo
ok.
mira dgr ckp rummet tu ya
sy sokong dr blkg ;D

kuIna LadyInRed said...

dear....
itu realiti dlm kehidupn

take care!

little ain said...

ye,afy sokong ain dri dpan belakang ats bwh sume pon boleh :)

yes kuina ladyinred. i know,dat's so right. other friends will be back soon,and i'm going to cry a lot as well,especially.. herm..