macam agak malang,tapi tak pon


aku post lgi. sikit je kot nk ckap.

erm,ptg td gi training,kak yu dh ambek pon name utk masum. so,i did it. haih,x haros lgsg dgn sgale msg2 ugutan2 itu. td dh weight in,aku 43kg. kak yu sruh aku mkan byk2 sbb takot weight turon lgi. die kate,kene tiop dgn angin boleh terbang. haih,x patot ckap begitu ye.

abah tepon td *yay*. kesayanganku itu mcm tau2 je aku dh 'kering'.hehehe sayang abah. so cakap ckit2 je la td,x byk pon. lambat lgi nk balek,1 bulan lgi kot. aku dh rse pening2 mcm nk muntah dh. 2 more papers to go. mira is going home tomorrow,she's leaving. aku dh menanges2. i will feel lonely nnti. x sggp rsenye nk tgk sume kwn2 balek nnti. 1st,rumet aku,then wani,then yong,kak wani,linn,my lilohoney,jue,fayad dan sume2 la kt floor tuh. aku akn merindui semua org.   

owh,sebelom lupe. arini aku jatuh ye tuan2 dan puan2. aku jatuh dpan pintu toilet nk kuar,nk gi sidai baju aku yg wangi di downy itu. tp oleh kerana sebelom tu lgi dh,perasaan aku dh agk tganggu ckit sbb nk marah kt someone. yea,someone. then,aku mcm membebel sorg2 kt toilet. then,bile aku agt baldi aku nk keluar dgn penuh perasaan geram,tibe2.. oops,aku jatuh. mcm bese,sound effct agk kuat,pstu kak wani bukak pintu,wani yg dok dlam bilik aku tu pon boleh dgr aku jatuh. huahahaha,agk lawak sbnrnye. then,yong plk keluar. die kate cmni,

"ain,jgnla dok pikir bukan2,rilek je laa. nnti pegi marah die".

aku jwb,"ye yong,mmg ain tgh pkir psl mnde tu pon. geram kot. mmg nk kne marah die. x patot lgsg".

then,spt biase respon yg aku dpat,everybody will taking his side. 

g e r a m. sebelom aku ckap byk lgi,i better stop and go off now. i shud have started study marketing. omG,what am i doing? i've my rest for about 3 days,and i guess it's more than enough. i'm buzy sleeping,watching movies,eating,training,onlining,facebooking,blogging and so many other things which is not good. i mean,not good at all. i'm wasting my time here,sitting and doing nothing. 

so,that's all i guess. i'm going off now,need to get to sleep.

it's me,little ain~
 

2 peeps' gossiping:

kuIna LadyInRed said...

time exam nie kena byk berhati2...

take care!

little ain said...

terimas ya kamu :)
i will next time.