that's what we call life


huhu :) aku dpat award sbnrnye kwan2.. ini dri lilohoney tayunk! tp sgt dasyat sbb aku x sedar yg sbnrnye dh lame smpai bjanggut lilo bgi award ini,february 10,haih~ ampun ye lilo. masheh sgt2. lgi 1 sisterhood award kt bwh ni,jgk dri lilo btarikh march 11,sgtla lame tp aku baru tperasan name aku ade kt ctu. thanks to linn chan,sbb die punye entry la aku tau aku pon dpat award dri lilo. these two awards have made me feel a little bit happier than yesterday :) tp last night pon not bad jgk. aku training,aku kluarkan 100% tenaga aku,jerit kuat2,skuat yg aku mampu dan lagi kuar dri selalu kt foyer dlm pusat sukan tu,haa baru puas ati aku. punching bag tu aku tumbuk kuat2 mcm aku tumbuk muke die *puas!*

 pastu pegi ekspo konvo2 dgn team aku,kitorg naik buai yg sgt dasyat tu. sgt dasyat ye tuan2 dan puan2 sbb aku rse mcm nk mati. aku dhla gayat,tp nk naik jgk sbb kak yu,coach kitorg tu sruh naik,nk test power ar konon. sedeynye nik arash taleh join. hoho,aku jerit skuat ati. dunia mcm tunggang tbalek,aku taleh pikir ape. yg pntg,bile mnde tu dh gerak lagi laju,naik lgi tggi,aku jerit nk mntk tlg trunkan aku skrg jgk. ya Allah,tuhan je tau. aku dh x heran dh kalo org dok gelak2 kt aku sbb aku pcaye xsmpai 2 minit pon,i am forgotten. so,utk ape nk segan? aku petik kate2 lilohoney, "takkan mati aku dengan kutukan orang,, takkan hidup aku dengan pujian orang.jadi,aku pegang kate2 yg same. so,aku agk enjoy jgk smalam. thanks to my team yg byk bagi support kt aku. 
  
sabtu aku x pegi training,aku tau abg ian cari aku. hahaha :) abg rachman ckap sunyi je training mlm tu sbb aku tadhe. scr lagi tepat,tadhe sape yg boleh diusik kalo aku tadhe. huhu,kesian abg ian. 

aku kt library skrg. smalam aku bwk laptop smate2 nk stay kt sini lepas kelas process writing,tp aku bjiwa kacau,ade mslh dg dri sndr *teeet*,jdi aku balik bilik teros. td pegi anta asgment maths. haih,aku sgt lega. oops,sebelom tu aku ade 1 pngakuan exclusive. smalam aku spttnye anta asgment tu,tp aku x anta sbb aku pnye part belom buat lgi. then aku nk gi anta arini,kene deduct 1 mark la kan. bile jmpe puan ruzleeta.. ini dialog kami:

aku: Assalamualaikum. puan,ni sy nk submit 2nd asgment. sy dri group l. maaf,lambat 1 hari.
puan: x. due date utk kelas kamu ari khamis ni. mknenye x lmbat la. sy tgh mark asgment 1 aritu.
aku: *muka lega gile* oo yeke? mknenye awl la ni?
puan: haa,awl. xpe la kalo kamu nk submit jgk.
aku: ok puan,masheh.

ngeee~ itulah ceritenye. hoho,,tau takot engkau. sape sruh buat keje lmbat2? *sigh* 

sgt sejuk sejuk sgt (same je oke huhu) dlm sni. haih,nk kejang jari aku ni. nk balik skrg bole x? ok boleh. xyah isi borang pon :) bye~

it's me,little ain~

5 peeps' gossiping:

anis said...

Uiks~!
suda muke baru blog kmu :)
niceeeee~ :)

little ain said...

hehehe :) masheh kamu krn mjadi org ptama memuji blog shaye.. shaye rindu kamu sgt sgt sgt :(

LiLohOnEy said...

huhu..

belom adew janggot lerw~~

;p

anis said...

same2 :)
sy juge rindu sama kamu sgt10X!!!

little ain said...

ahahaha :) jgn tumboh betol2.. kkgi saket perot ain suke.. kui3 :))