Ikan

Arini upgrade satu lesson di dapur.

Ibu ajar siang ikan.

Cantiknya ikan ibu siang.

Aku punya? =____="

Beginner lah katakan.

Cuci ikan, ibu tengok cite Korea.

Ibu datang cekk.

Tak lulus.

Huuuu T_____T

it's me, little ain~

12 peeps' gossiping:

Isma said...

ikan itu mnyesal jd ikan. kekeke

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

wah! keh keh

Judiene said...

Ewww!
Dalam banyak banyak keje kat dapur, siang ikan lah bende yang paling I tak suka.
It smells insanely awful and yuck, I might vomit anytime.
Seumur hidup, tak pernah siang ikan.
Kat umah sewa pon, member yang tolong siang.
Hehehe.

nizamsani said...

kalau tak boleh siang.
cuba malam.

little ain said...

@Isma

HAHAHAHA. fine. die dah jadi arwah ikan pon. heee :D

little ain said...

@Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub

Takde ape pon lah kamu. ibu je banyak buat :)

little ain said...

@Judiene

HAHAHA. since you're a guy, so i can accept this lah kann. tapi kalo girl cakap macam ni, tak boleh terima. huhu. sooner or later, kena jugak masuk dapor, nanti nak masak untuk family kann. heee :DD

little ain said...

@nizamsani

HAHAHAHA. mengade betoii. btw bro, ain ade buat entry untuk catatan nizam sani kat fb. hehehe :DD

Syahmi said...

hari tu amek kelas masak, cekgu suruh siang ikan. aku punya confident siang sampai terkopak isi ikan tu haha

little ain said...

@Syahmi

HAHAHAHA. gila kau pon siang ikan wehh. good lahh. aku pon same semalam. abes separuh isi aku ambik. pastu siap patah tengkuk lagi. kihkihkih ngeri betol aku tengok.

anish said...

me pun tak lepas g nih. haha. prektis ain, prektis! :DD

little ain said...

@anish

HAHAHA. at least kak anish dah buat ayam masak kicap lah. me ni, siang ikan pon belom lepas. nanti dapat ayam, mau hancus pulak sekor ayam tu. hahaha.

yep yep kak anish. moh kite prektis. nanti nak bagi makan kat suami, kan senang. kehkehkeh :DD