kisah gosok gigi kami *lagi*


Menu
.
Messaging
.
Conversations
.
*******

Nur' Ain Zulkefli : Siyes tak tipu, org ngantok. Pastu org malas nak gosok gigi, td minom milo ngan cereal. kumur je boleh tak?

Ishmael Karim : Da tua nnt rongak gigi hitam, jgn ckp "i didnt remind u".

Nur' Ain Zulkefli : Kamu ni kann, suka takutkan org. Xde contoh lain yang less ngeri ke? =.='

Ismael Karim : Kanser mulut.

********

perghh! sirius aku rasa nak hentak belipat je ismail ni kann. aku mintak contoh lain yang kurang ngeri, dia bagi aku yang dasyat tahap takleh terima dah rasanya. ee ngeri sehh! tapi siyes malas gilakkk. apa pon, harus beredar sekarang, gosok gigi. esok kelas di pagi hari. di petang harinya pulak, ada midsem Export Management. omaijayy, cuak gilos. entah apesal aku rasa paper ni sangat mencabar minda. grrr.
doakan aku semua. korang memang terbaik! :D

*messages yang dicopy dari conversation box henpon cap ayam sony ericsson c510-yang-dah-rosak-memori kadnya. grrr

p/s : tak sempat nak selongkar gambar. sorry.

good night, people!

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

gaung said...

dan saya mesej awak..awak tak balas jugak..itulah nasib kawan menanti

zEri sAfEerA said...

hahahahahaha :)) ye v koho parok. sakit nggoh ah

frogprincesz said...

goodluck 4 ur exam ain...hehe...
kacang je 2... =P

forever love said...

good luck sis