ni hao?

Assalamualaikum readers :)

arini rasa macam tak sedap badan pulak. actually dari semalam lagi dah. lenguh sana, sengal sini. macam macam. bangun pagi tadi pon rasa macam lesu sangat. mungkin sebab bedebar debar tunggu result keluar pukol tiga jap lagi. tapi takpe, aku takyah bimbang. atlist not for today sebab result aku kena tahan. haha. kenapa? korang boleh baca balik kat sini. jadi, aku belom bayar lagi saman tu sebab belom bagitau abah. hahaha. tu lah padahnya orang yang terlalu bergantung dengan abah sangat. sampaikan tiga puluh hengget pon takde. 

lagi satu, rasa macam nak demam aku syak sebab simptom simptom tamau balik uum lagi beberapa hari je ni. ouhh tidak tidak. aku rasa macam tak sanggup nak balik sana untuk kali ni dan go thru another semester. a final one. Tuhan, permudahkanlah segalanya untuk kali ni. 

sampai sini je lah dulu untuk kali ni. takde idea nak tulis apa. nak suruh ibu urut urut belakang badan, sakit semua rasanya. dah nak balik ni kan, kena la manja manja sikit eh. nanti payah pulak kan. whatever it is, thou you feel like having fever, or not getting good result or even you just broke up or whatever, you guys just dont forget to 



okay :)

have a good day, everyone! :)

it's me, little ain~

27 peeps' gossiping:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

tang minta urut urut dengan ibu tu yang jeles tu....ish ish...

p/s : nak tepon mak sekarang juga...haha

p/s/s: oh..semoga happy dengan apa juga keputusan nanti..hehe

little ain said...

hahaha! pegi tepon mak cepat2. pastu next week balek, suruh mak urut ekk :)

huhu tq tq. org pon harap macam tu. ngeeee :D

have good day, inchek.

forever love said...

dah nak balik u rupanya die..hehe..good luck k..mam ubt jgn lpe..

little ain said...

aah atiq. ain balek ari jumaat ni, bas malam. sob3 T__T nanti dah kurang ah jenguk2 sini.

heee, masheh! :)

forever love said...

huhuhu..tuela,,xde kwn gelak2 lg kat SB nty..hee~~

little ain said...

ahahaha. takpe, FB ngan SB tu memang ain jenguk selalu. konfirm. cume belog je lah, takleh selalu update kan.

diriku pasti merindui dirimu. hahaha :P

k_Own said...

uum is around da corner ! haha...

gudluck thenn...

forever love said...

hehe..ok la kalo cmtue..huu..yeah,..sy pasti merindui kamu..haha

ch!natsu said...

keep smiling..
all da best blk uum.. =)

little ain said...

k own

thank you! :)

little ain said...

atq

hahahaha. olololo suweetnye kamu nih.

The 7th said...

hello, we are from the 7th,
we're having our opening big deals!!
and we've found that you are eligible for 30% discount as a rewards for joining our contest.
As for that you will get 30% off for any muffin package at The 7th.
Valid till the end of January only!!
Have a look and choose your muffins package and fill up the order form!

Happy muffins all!

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

forever love said...

hehehe...sweet wek.? huhu..malunya ^^

little ain said...

chinatsu

thank youuuu :D

you too, keep smiling orait! :)

little ain said...

atq

hahahahahahahaha paling mengadee!!

little ain said...

The 7th

oomaigeee! best gilosss.
thank you. i will okay!! :)

forever love said...

hahahahha.....erk.? kene tegas nie..

little ain said...

eh, asal nak kena tegas?
huuu nanti dah tak boleh la nak gelak2 ;p

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

sesi mengacau mesej box orang...hehehe...

*kebosanan*

little ain said...

huhuhu, sile sile.

esok konfirm dah ta bosan, esok kan keje.

:)

LiLohOnEy said...

alohh..

bru nk tny cena result :(

E.d.Y said...

amboi..anak abah sngt..haha

Alan said...

hyee jejalan sini

little ain said...

lilohoney

huuu sayang sekali :)

little ain said...
This comment has been removed by the author.
little ain said...

bro edy

hehehe. aah, anak abah.
by the way, arini bday abah ain.
:D

little ain said...

alan

hyee! sile dtg :)