contest ; into the mirror

it's me again honey! :) sorry tau, malam ni ain harus mencoba untuk post sebanyak mungkin entry dengan niat untuk mencapap selesaikan semua tag untuk contests dan give aways. korang jangan marah tau, nanti ain sedey terus tutop belog. sob3. heee tipu je ;p

entry ketiga untuk malam ni dapat tag dari cik nini tersayang pulak. ini lagi sorang manusia yang sangat gembira nak tag ain. terima kasih banyak tau cik nini. kamu pon kena tag dengan cik ain tadi. haha :) jangan lupa cek okay. 

***

banner untuk contest into the mirror by H!F@ZPH@T


orait. pada malam ini bersaksikan bulan bintang kejora, ain nak mempertaruhkan gambar yang poyo gila macam mintak kasut. ini je yang ain mampu pikirkan buat masa sekarang ye sayangness sekalian sebab lappy ain rosak, then suma gambar dalam tu hilang. ohh sadis sekali. oleh itu, ain copy je balek gambar ni dari facebook (=.=') setelah dikesat kesat air hidong yang meleleh teringatkan semua gambar yang hilang, ain decide untuk pilih gambar ni ;


 ini waktu raya dua tahun lepas. ain dan cik rumet, mira. tengah siapsiap nak pegi jamuan raya kolej sime darby, uum terchenta. time ni muka penat gila sebab baru je balek dari tournament taekwondo uum close, ain dapat pingat emas tau. yeayy! hee eksaited telebih pulak kan. hehehe. selain daripada itu *ayat permulaan perenggan karangan spm*, kami dua orang pakai kebaya. ain punya kaler hijau pucok pisang. si rumet pulak kaler biru, sedondon dengan inchek boyfriend dia. huhu :) sekian, terima kasih.

orangan yang ain nak tag ialah ;


good luck and happy trying :)

it's me, little ain~

14 peeps' gossiping:

..hizamirahim.. said...

wow.
i saw my name.
haha.
thanks dear.
XD

little ain said...

yes, it's your name.

buat okay :)

you are most welcome.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

bukan main banyak contest join..hehe..bgs bgs...hehe

little ain said...

tau takpe. penat dah cari idea. huhu.

nak cari sape nak kena tag tu pon satu hal.

nak join tak? nanti org tag satu ehh.

heeee :D

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

err...hehehe....

tak berapa minat bermain contest..keh keh....

tapi demi cik ain...insyaAllah boleh diminatkan...keh keh..

org kat sini doakan cik ain menang contest contest ni..hehe

little ain said...

huhu dah agak. org dah keje2 ni memang macam ni sume kan. tak minat buat contest. sob3. heee gurau je.

hahaha boleh diminatkan ea? boleh2, jap agi tau org tag satu. hihihihi!

*gelak guling2*

aduhh baiknya nak doakan. org join kontest ni sbb kwn2. kalo ade rezeki, Alhamdulillah. kan3? :)

Ariffin Janal said...

hye rumet ain ;)

little ain said...

?? ;p

*menyampah

Ariffin Janal said...

hahahaha okay2. hye ain ;)

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) trus mikir nk ambek gambo ane. kakaka ^^

excited mcm bnyok j gambo dpan cermin. tehee :D

little ain said...

ariffin janal

si mengade!

little ain said...

kak pirah

sile2, cari jgn dok cari.
sbb tu org tag contest ni.
huhu

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

p/s: cantik baju!!

little ain said...

hehehe :)

terima kasih tuan tanah datang jugak walaupon lambat. ingatkan tak dapat comment ni, sob3 sedih. heee :)

thank you :))