candid itu cun laa

hai readers :) 

*grin* janji tau ni last entry untuk malam ni. maafkan lah diriku ini. 

yang kali ni ain kena tag ngan cik nini ngan tatyyy. haa dua dua sekali kau. pastu dua dua jugak junior satu kolej. hahaha! kelaka tak? kelaka tak? angguk cepat! ;p ini contest untuk gambar candid macam yang korang boleh tengok kat atas tu. so, again, ain terpaksa bukak facebook dan cari gambar gambar yang ada kat dalam tu sebab laptop kena format. abes suma benda dalam c hilang. sob sob sob. okay, ini entah kali ke berapa untuk malam ni ain ulang mende yang sama. mesti annoying gila, rasa macam nak tampar kan? hoho sorry ek. janji tak buat lagi dah. hihihihi :)

mula mula meh kita tampal banner dari dilla ni haa.


orait, ada beberapa keping gambar yang ain nak tunjuk kat korang sume. candid la yang pastinya. dan gambar gambar ni sume ditag kat facebook oleh orang orangan yang ambik gambar ni. dan korang jangan tekejot okay sebab gambar candid ain yang pastinya sangat sangat kelaka dan burok bebenau belaka. pendek kata, nak tengok wajah sebenar, time candid ni lah. heeee =)

jeng jeng jeng.


ohhh tulun tulun! kelaka nak mati. hahaha! gambar ni diambik time masum usim bulan may aritu. baru je lepas penyampaian hadiah, pastu sesi begambar segala. time ni lah masing masing sebok nak ambik gambar dengan atlet taekwondo universiti lain yang hensem, yang terer, yang comel, yang smart. yang macam macam. nak nak student universiti pertahanan (upnm). memang hensem kemas kacak bergaya mutu keunggulan la sorang sorang gua cakap sama lu. heeee :D

picture lain jom.


ni haa. tu diaaa. korang jangan gelak tau!! kalo gelak jugak, ain luku kepala korang nanti, baru tau. ohh sirius malu. tapi sebab this is me, the real me, korang terima je la ek. ni kat litar go kart, tak ingat dah event apa time ni. tengah lunch kat tepi litar ramai ramai. dah la panas gila. lapar. mau gak muka macam singa beranak mati kan. adess. kesian betol. anak sape ni? kui kui kui.

okay last.


ini gambar candid yang kerol ambik bulan pose aritu. masa ni kitorang bukak posa ramai ramai kat mak ngah, kolej sme bank. yang kat sebelah tu azu. sirius tak sedar bila masa dia ambik gambar ni entah, sebab ain sebok sangat dok snap gambar insan comel lain. haha. bukan main lagi haaa. ini, kalo dia tau, memang matila. dan gambar dia still lagi ada dalam handphone ain sampai ke arini. takkan nak delete pulak kan? sayang kot. muehehe ;p

orait, orang terakhir yang bertuah ain nak tag ialah,

inchek chaireel :)

good luck and happy trying!

*yawn*

Alhamdulillah. selesai sudah empat tag untuk malam ni. sirius ain sebenarnya takde idea nak cakap apa untuk contest dan give away malam ni. sume tulis spontan je. takde taip taip dalam notepad pon dulu. huhu. harap harap korang berpuas ati okay. jangan ngajok kalo ada yang ain tertinggal, terlepas pandang ke. jasa baik korang sangat dihargai tau.

p/s : jangan sesape tag ain untuk sebulan haa pasni. hahaha :)

until next time, have good rest people! 

it's me, little ain~

16 peeps' gossiping:

platipus said...

fuyoo..pegi masum

little ain said...

huuu masum aritu pegi kena paksa tau. mak tak rela dah nak pegi nyah, tak larat. hehe

Ariffin Janal said...

dik. abg takde duit besar la *refer kpd gambar tgh mkn tu*

little ain said...

hahahaha!

sepak laju2 kangggg :DDD

Fiq said...

nice pic...

patot letak gambo selepas makan jam 12.55 pagi yek...gambo perot moncit :P

aleen aiden said...

boley tahan kelakor jugak gamba ko yg 2 diatas tuh.hu3

little ain said...

fiq

hahahaha! tau takpe. makan sandwich macam tak hengat esok masih ada. huhu.

letak gambo perut je la kannnn?

little ain said...

aleen

huuuu tau takpe. memang blur sume. tengah ngintai budak upnm time tuh.
hihihihi :D

zila said...

sangan chomelll!!ahaks~~

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

err....kena tag jugak...nak buat cam mana nieh?mane ada gambar candid diri sendiri..keh keh...takpe2..

insyaAllah akan diusahakan jugak..hehe

little ain said...

zila

toche toche. gmbo hudus tuh. huhu

little ain said...

azizee

hahaha!kena la. kan semalam cakap akan diminatkan jugak? hahaha!

bukak sume folder gambar, pstu cari gamba candid, jgn diri sndr ambik pastu buat2 candid. heeee :)

bagi yang best shot okayy :)

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

haha...okeh..akan diusahakan...insyaAllah..hehehe

little ain said...

oraittt!

hemsem cun melecun ahhh.

dilla adilla said...

tq sudi join :)

little ain said...

same2 tuan tanah.