entry yang tak berapa nak ringkas. tak compact. tak informative jugak. heee!

Assalamualaikum! :) apa kabar? waras semua orang? *cilok mimi punya trademark*

huhu :)

yoo! aii rasa happy terlebey hari ni. mungkin sebab dah rasa macam lepas bebas gila dah. pagi tadi dah setel another paper, yang agak gila jugak la bagi aku. paper course pulak tu. Cross Cultural Management. al-maklum, nak jadi M&A expert ni, kena la study mende alah ni kan *muntah*

amacam. ada rupa jadi bakal mak orang M&A expert tak? kui kui kui

sedikit mengecewakan bagi aku sebab aku tak sempat nak baca slide yang lecturer letak kat dalam learning zone. memang aku bagitau sirius, tips keluar sebijikbijik. grrr! tapi nak buat camane, tak sempat nak baca. sebab kemaren paper shipping petang. balik je dah dekat nak maghrib. tengah tunggu lilohoney nak study same, sempat gak aku tido sedas. haih. macam takde peluang nak dapat bagus jek kot. tawakkal je la. dah la tadi semayang Isya pukol 4.50 pagi. mana la nak barakah!

T______________T

so, tunggu lagi satu paper je, on 10th. gilaa kan? membusuk la aku di sini for another 7 days before i go off for my holiday. happy nak balek neh. thou dah cuti agak lama before exam aritu. herm. cakap pasal cuti kan, aku memang eksaited when it comes to balek rumah. balek kampong. dan aku tak paham kalo orang lain, yang rumah kat tengah tengah bandar, for example johor atau kl cakap yang diorang bosan tyme cuti. grrr! bukan ke spatutnya lagi happy sebab korang ada entertainment. ada tempat yang nak pergi. lain laa kalo rumah aku ni. memang takde buat apa. makan tido, online, tengok tv, jadi penternak lemak berjaya.

macam neh. tolong la ambek sorang sikit.

tapi sebab rumah adalah rumah. you have your family around you. bukan ke itu satu rahmat? to sit together. makan sama sama. thou abah kalo weekend, selalu takde dalam rumah. suka sangat dok bawah, potong rumput, bagi makan lembu, buat alignment tayar kete *yeke aku cakap ni?* macam macam la, pendek katanya, orang paling busy la on weekend. but still kan, together. sayang abah, ibu! :)

then, another thing yang best pasal rumah selain dari roti paung yang sedap nak mati, aku ada kawan kawan. to my bff, aka adik ipar *muntah lagi ha ha*, nantikan kepulangan bff paling best dalam dunia ni. berguni guni cita nak ngumpat bagitau nih. aku tau, kau juga begitu, kan? he he!

boy friend kesayangan.

heh? salah picture la pulak kan.


haaa, ini dia. hehehe :) gedik tak aii ni? ye, kau gedik. oke, tolong jawab bagi pihak sendiri.

kepada orang gila kesayangan sekalian, c-dah, capik, bahi, ngan ijat, aku balek next week. tolong menyebok ke rumah aku oraitt. i would love to see you, sayangs! :)

ini mereka. memang gila. kecuali aku, mereka bertiga engineering student. except c-dah, science creature. huhu :)

as for tomorrow, aku mau berfoya foya. plan asal, aku nak ke Penang, jumpa dua orang mahluk yang dirindui sesangat, tapi tak kesampaian. next semester la kot. tu pon kalo berkesempatan.

love you!

dah la sem depan 7 papers, suma subjek killer. dan sekarang baru aku rasa menyesal dengan jadual sem depan. haih *sigh*

aku dah tentukan ke mana hala tuju esok. nafsu untuk beli novel menjerit jerit menuntut janji yang dah dibuat sekian lama. haruslah aku penuhi segala keinginan hati. yeayy! Harry Potter and Tony Parsons, nantikan kedatangan aku.

until next time which is tomorrow kot,

good rest, everyone. mimpi aku, okehh. haha, okayy itu takde kena mengena langsung.

byee! :)

love.hugs.kisses.
it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

zEri sAfEerA said...

molek sgt. sy pon myg isyak awl pg gok mlm. beso ke tdo hjn2 ni. hehe :D

mia,,,hahaha :)) naek ghaaa sy tngk gmbo abg zemi sy nge awok. hakhak :p

wohooo~ yaaa. x sng duduk dohni mikir ramuan wat tupat daun palas. hahahaha :))

ain, 1kertas agi. pulun abis2 abisan. yeehaaaa ;)

little ain said...

hujan eh denung? grrr sapa tahap banjir dok agi?

haha kak pirah, gmbo tu masuk dalam ni utk kali ke3 doh rasenye. haha!

tau takpe. hok penting, pasal kes shah rukh khan tu. kahkahkah!

baik baik. 1 kertas seribu je pulok tu. abc 100ques. chaiyok!!

hiro said...

awk bila abis, mau grad, mak sy tnye nak minang...haha..

little ain said...

by the time, org grad, inchek hiro belom grad lagi ye.

harap maklum.

zEri sAfEerA said...

x banjir kot ain. ni br ujan cket2. 2 pon pns mule doh. tp xtaula time ain balek kekgi, ye bwat ujan x bereti beretok. hakhak ^^

worgh,,, gian shah rukh khan saje simpan i jug bras doh. wakakakaka :))

little ain said...

jangan gitu yangg. baju berguni2 bawok balek dumoh ni. memang dok dang nok basuh.

hahaha! org simpan hok shah rukh khan tu penting tuhhhh.