suka sangat die

haii =) selamat petang semua.

tadi waktu tengah bersiap siap nak keluar, najimiah si jiran sebelah bilik hit kat ym. eksaited bagitau dah boleh online kat bilik sekarang. hoho :) aku tepok tangan kuat kuat dari dalam bilik kat rumah. bangga rasanya sebab at last, dapat pon nak online dari bilik. kesian betol kami ni kan. mujo gak ada lab kolej. atleast, boleh jugak nak reach the outside world. huhu when i put it that way, rasa macam kami ni kuno sangat, kan? dudok di Sin City yang far inland. even perkampungan kat Gua Musang tu pon dah dapat wifi tau.

dan, bila dah selamat dilancarkan Serindit (company yang sediakan perkhidmatan wifi di uum) di kolej kami ni, makanya akan bertambah tambah *lah sangat* jem traffic aku ni kan. feedjit mesti macam bosan gila dah nak record orang yang keluar masuk blog aku ni, especially orang ini.


kan kan kan? memang la kamu yang paling mengada sekali. memang nak kena nih. tolong hentikan perbuatan ini. tak elok untuk kesihatan. huhu :)

bye!

it's me, little ain~

4 peeps' gossiping:

Frodo Baggins said...

>>___<<


hahahhahhaa
keluar masuk sbb ader konci
apa salah nyer.
woohaaaa

little ain said...

huuu salah sebab stalking.

:)

aleen aiden said...

hu3,salu kat mane2 ostel pon klo ade wifi sume die nak block.haih!

little ain said...

ini bukan masalah block yang. ni masalah memang takde. baru je semalam pasang.

:)