it ends tonight.

Assalamualaikum :)

demi untuk menjaga hubungan baik aku dan dia, aku dah berkeputusan untuk mendelete semua entry(-entry) yang berkaitan dengan dia.

aku belajar dari kesilapan beberapa hari yang lepas. aku harus ingat, tak mustahil kalo one day dia akan masuk sini and read everything. the more he reads, the more he'll know. dan aku tak nak mende tu jadi. this is hard enough for me.

aku dah pikir banyak pasal mende ni. and i would like to thank this person for his support and advice. aku dah pikir banyak banyak dan InsyaAllah otak telah mencerna segalanya. aku terima teguran beliau. serius aku bagitau, he's the best :)

bila pikir balek, this is not my first time. untuk suka kat someone, tapi diam diam je. ingat lagi Intec boy dulu. tu lagi critical aku rasa. dan aku janji takkan delete post untuk Intec boy tu because thats the only memory i have about him. and i let him go.

well, aku dah delete most of them. entry pasal the guy. dan kali ni, i promise you with all of my heart yang takkan ada lagi cerita pasal dia. because i'm ready, to let him go.

go! go! go!

i believe this is not the right time for me. well, i suppose the time hasn't come yet. but i know, it will, someday. one fine day.

and i, vivaciously am moving on. i have nothing to loose, nor you to gain.

i'm just fine =)

it's me, little ain~

16 peeps' gossiping:

M.D 沙美美 said...

pak pandir ke ain?

little ain said...

aah mie.

dah taknak panggil dia pak pandir dah. dah tak nak apa apa dah ngan dia. janji :)

moon said...

ouch!
there will be no more emo-love post by ain.

aku sokong kau delete the past entries. tapi your decision untuk tidak lagi tulis 'emo-love post' agak drastic. hurm. frustration, heartbroken, love are considered as a life process. it takes time to cure, and whether ko realize or not, writing is the remedy.

perhaps kau boleh tulis in private. keep it for yourself or few trusted friends.

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

entri utk aku kau jgn delete tau..


hai ain..
selamat mlm..

little ain said...

hahaha :) saje bagi aku gelak kan.

herm, takpe. aku boleh buat. caye laa :) dulu time aku frust pon macam ni gak. tapi it makes me stronger tau. aku akan pikir nak get over him. push myself nak lupe die. and now, aku dengan die best friend. *you-know-who, by the way :)*

herm, speaking of write it privately. kan aku ade belog lagi satu tuh? kan private. kan kan kan? boleh la aku pakai tu pulak nak tulis. tapi tak kot.

doakan aku kali ni, moon. aku mesti boleh punye. it happens before. kalo dulu boleh, knp skrg tak? kan.

little ain said...

alvin

huhu :) mau satu entry ke? nanti ehhh.

dah lame tak menerjah ea? nak nampak entry baru pon payah sekarang ni.

selamat malam you too!

take care.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

post ni tanda tanda orang nak beso dan matang

little ain said...

nak like komen brutalsolo.

hehehe :)

yep yep. semoga!

hamzah ian said...

lor.. wat pe delete..

little ain said...

sebab, jap agi kalo die masuk sini pastu bace everything, malu laa die tau ain suke die.

so, takot things akan jadi different. daripada kawan, terus tak kawan. jadi, lagi teruk kan? so, delete je laa :)

Anonymous said...

ain, you may save the post as 'draft' or export them to other blog; then preserved the purely honest entry with those comments, instead of delete them.
anyway, your have the final call for your life; then we should agree with that.
and i 100% respect that right.

dear ain.
sometimes, 'accident' is necessary to bring the best 'driving' skill inside ourself; but that never stop us from 'drive' again! and never strop us from bump-ing to the same 'old accident' place again.
ya, the same 'place' but with different intention and degree of emotion.
get me?

little ain will still be a little ain indeed; but with bigger heart and stability in her faith and (of course) smile!

and; do you like to deploy this anonymous' comment?

*smile*

little ain said...

owhhh mister anonymous. you make me feel like crying! seriously! huu T_T

as u notice, i havent replied u yet in your previous comment because i dont have the strength to.

to admit that you are right about everything. to admit that, i'm scared of admitting my feeling and i'm indeed scared of failure. for me, it's not easy to get through this. again. to get over someone when you already adore him. when you have known him for years. and someday, you both choose to separate ways *in case you both have a relationship*. then, you have to start everything all over again. to start dating and find someone that you think fit you well. it's hard for me. though i know time will mend the broken heart, but still, it takes time and courage and willingness to do it.

for me, because i am not to the extent yet, to be in a relationship because i'm so scared to have one, so, i better keep my distance first. just let everything goes as it wish to. i dont want to control it no more.

and i don't want to bump to the same old accident place. because it might be different when i face it for 2nd time. and i guess, that difference will make everything even harder for me. and i'm scared of accident too. but i guess, i am, now. am i not?

and yes, little ain will still be a little ain indeed; but with bigger heart and stability in her faith and (of course) smile!

i can face this. i am ready for it.

and, i still have all of your comments and advice. neatly kept in my comments section. they are indeed useful, as a guide for me. i will always remember those words, those beautiful, calming words. i thank you for that.

and i do hope, this is not the end of your visit in here. you are always welcome with open heart :)

hiro said...

sola skan? keh2

little ain said...

hiro

heh? kawe dok pehe.

AJ Nismihan said...

Assalamualaikum Ain.
small little ain will be big little ain soon.

*senyum*

sesungguhnya, semua yang berlaku dahulu semuanya menjadikan ain lebih baik hari ini. gumbira melihat kamu dengan pilihan kamu dan dengan keputusan kamu.

alhamdulillah.

*senyum*

perasan atau tidak, hidup lebih baik bila kita memilih untuk terus melangkah; sedangkan kita tidak ada pilihan lain sebenarnya kan?

*senyum*

di doakan, kamu, pilihan kamu, dan hidup kamu, lebih baik hendaknya sehingga ke penghujung.

sebagai kawan, aku datang juga sesekali melihat kamu dan sahabat blogger yang lain, dan Alhamdulillah berdikit-dikit semuanya mula menjumpai bahagia dengan tafsiran mereka.


wish you all the best.

jadilah isteri yang berbaloi dimiliki,
jadilah si ibu yang bermakna dilahirkan dari,
jadilah anak yang mententeramkan jiwa keluarga,
dan jadilah muslimah yang definasinya 'muslimah', dan bukan 'muslimah lah kot'.

*senyum*

you may not read this comment anymore,
you may not know me anymore,
you may not even bother anything here anymore,
but it never stop me from say this:

"Manapun kamu dan bilapun ia, jadi ain yang besar hatinya dan benar jiwanya. hidup ini kena memberi, baru kita mengerti untuk benar menerima. jadi yang terbaik dahulu, sebelum kita mampu memberi yang baik, dan terima yang baik. All you can, cause Allah will never left you unattended. *smile*"


Assalamualaikum

*senyum*


- AJ Nismihan

AJ Nismihan said...

Assalamualaikum

*senyum*