payahnye!

Mi Manchi.

Mi Manchi.

Mi Manchi.

Mi Manchi.

urghhhh!

it's me, little ain~

9 peeps' gossiping:

munirah ruslan said...

ain, dont u realize that u update almost everyday. hahah, rajin sungguh.mi manchi, mi manchi, apekah?

little ain said...

hahaha :) aah kan moon. naknak kat rumah, lagi laa. tiap2 hari.

cuba google mi manchi tu ape. hehe :)

munirah ruslan said...

haha, ic2, mi manchi, mi manchi.
anyway i've deleted my blog, just to let you know ;p

nizamsani said...

mi megi.

little ain said...

moon
hahaha dah tau ke mi manchi tu ape?
ngeee~ kalo nak rojakkan, ain manchi moon la kan. wawawawa sengal!

haaa aku tau ko delete. asal tibe2 pulak? sedih aku. yang wordpress tu pakai tak?

bro nizam
huhu itu makanan zaman study :)

munirah ruslan said...

hahaha lol, mi manchi. cute ha!! wordpress still ada but then jarang online. tak ada hati lagi utk blogging kalau skadar utk mncarut dlm tuh, better aku delete kan.

little ain said...

herm betol jugak. dah tu, kalo nak express feelings ke ape nnti, nak tulis kat mane?

takpe2, aku kan ada. citer kat aku eh.

moon, semalam aku mi manchi. arini aku dah frust. aku rase die suke org lain laa. the one yang you-know-who tu.

munirah ruslan said...

eh, macam tu pulak. butthurt, i mean hearthurt kan.aku rasa ko yg kena cerita kat aku la ain, ni sume emotional post kenapa?

sebagai yg a liberal n feminist, i suggest jgn dilayan perasaan itu. rasa hati sakit2 je kan, time will cure. kata nak luahkan perasaan? dah ke belom? better bersemuka drp terus mbuat andaian. mana tau, dorg bestfriend ke

little ain said...

ye lah, mula-mula i miss you. pastu estoy enamorada deti pulak. grrr.

aah la kan moon, aku pon pikir gitu gak, better ask drpd sok angau sorang2 kan. tapi skrg aku dah oke la. takde apa sangat pon mnde tu. entah-entah aku je yang pikir bukan. hang jangan risau eh. i'm okay :)

wahhhh. aku pon nak jadik feminist boleh tak? ngeeee~