New Moon

tengok Facebook seseorang.

monolog dalaman, "owh. tu girlfriend baru die."

they look perfect for each other.

gembira untuk dia. harap-harap kali ni berkekalan.

semoga sampai ke jinjang pelamin, dan anak cucu.

aku doakan dia bahagia.


and i have reasons not to fall in love again :)

it's me, little ain~

7 peeps' gossiping:

yusuf mujahidin ™ said...

=)

moga kamu juga bahagia ain

little ain said...

huhu :)

thanks haa inchek yusuf,

semoga kamu juge!

[z@ck] said...

cinta tak boleh dipaksa.hope satu hari nanti terbuka pintu hati kamu untuk fall in love again =)

little ain said...

masheh tau zack :)

InsyaAllah.. itu cite lame. tapi bile tengok, memang la tekejot gak kan.

i will find a new reason to fall in love again, same like what he did. hehehe :)

B I E Y said...

btul2..doakan org lama bhgia dgn org bru :)

hamzah ian said...

hahah.. gua tak tau nak komen pe.. hoohohoho

little ain said...

biey
yes yes. takkan la nak doa yang tak baek pulak kan, bukan dapat ape pon. kite doa baek2 kat orang, orang pon mesti akan doa baek2 kat kite jugak kan.

inchek hamzah
hahahaha. tu dah komen la tuh. ngade betoi!!