tukar jantina

selamat tengah hari Malaysia.

huhu :) a very quick post i believe.

tetiba teringat pasal dua hari lepas, waktu makan dengan abg amer, abg pali, bie, dengan mieza kat joe cendol pulut, jitra.

dudok sambil tunggu order. aku tengok la sorang senah ni, penkid. dalam hati, "hohoho hensem minah ni". die makan dengan lagi sorang pompuan, pakai tudong.

bila tengok lama-lama, aku jadi macam terkonpius sikit. dia ni laki ke pompuan? aku pon tanya la empat orang ni haa. ada kata pompuan, ada kata laki. aku dah naek pelik dah. kalo betol pompuan, asal diorang macam kapel ek? herm herm. mungkin jugak suka kaum sejenis kan. ee ngeri ah.

senah tu agak comella kalo die sorang lelaki :) memang hensem kalo dia penkid. gagagaga~ aku memuji kaum sejenis yang cuba untuk buat transformasi kat diri sendiri.

anyway, move on. dia bangun, nak pegi kaunter, betol-betol depan kitorang. sekali Bie cakap, "ain, laki laa. breast takdop. siap ada halkum lagi tuh". aku pon apa lagi, mengintai dengan penuh kesemangatan. hahaha :) sengal!

ghupenya, terbukti! memang betol dia lelaki. vavavava =) hak tu, konpem girlfriend dia. fullamak. laki beb.

aku diam lepas tengok diorang pegi. pastu abang pali tanya, "bakpe ain?".

huhu. entah apesal, lepas aku tau dia lelaki, aku jadi frust. adakah kerana mula-mula aku pikir dia tu pompuan yang agak lawa, tapi dia penkid, so instead of lawa, dia jadi hensem. atau pon sebab bila tau dia lelaki, aku jadi frust sebab dia dah ada girlfriend?

jadi, moral of the story, aku sebenarnya syok bekenan kat dia. hahahahahaaha! mereng..

tu je :)

it's me, little ain~

5 peeps' gossiping:

Syahmi said...

hahaha aku rasa ko frust pasal sbb yg ke-2 tu ha ngee

diNa de sOLa said...

ain.ain..frust laa 2 sbb tao dia laki then ad gf laks..huhu..sabo eh ain,.rmai ag lelaki yg lbey manly..yg org xkan kompius jntina pnya..hehe..

little ain said...

syahmie : hahaha :) tau taphe. huuu!

dina : miahahaha~ mula-mula macam sangat excited la kan sebab ingatkan die penkid smart. sekali lelaki. kulit die tan tau. macho abes. gagaga! ye lah ek. tamau la yang orang boleh konpium camtuh. mau yang maskulin, tapi comel ga. hehehe :)

yang dina camane ek? hahahaha! =)

GhOsToNe said...

hahaha..
tp awk berkenan yg mase diew popuan kan???

little ain said...

hahaha :) mane kamu tau ni inchek ghostone? saje nak kantoi kan org ek :PP

miahaha~ takde la bekenan ek. tapi kalo die penkid, memang die ade style la.