the great old days.

bangun tido, teros grab The Gift. nak abeskan cepat-cepat sebab aku dah tak tahan nak tangguh-tangguh. dah lepas pon bab klimaks. memang aku cuak, tak sabar nak tau what's next, tensyen, happy, suma perasaan ada dalam satu perasaan. tu diaa. pandai-pandai la describe sendiri hak tuh.

pastu online :) tengok kak anish berada di atas talian yahoo! messenger. jadi, aku pon apa lagi, tegor la teros ek. dah lama sangat tak chat, penasaran guwe. huhu. betol ke tak penasaran tu rindu? kalo salah, ampun ya pak.

dah start sembang, bab pertama sekali, makan. hehe :) memang takde keje lain. teringat zaman muda mudi merayap dulu, makan je la kitorang ni. penah dalam seminggu tu, tiap-tiap hari McD seksyen 3. sampai naik muntah purple bosan pon penah gak la. pastu, makan lagi. huhu.

teringat waktu pegi Times Square dengan kesayangan sekalian, kak anish, fiza ngan yana. memang sizzling mee terbaek kat situ. aku syorkan kepada peminat makanan untuk pegi sana, kat food court dia. tapi aku takkan pegi lagi la kan, sebab aku benci tak suka Times Square. rasa macam low class punya tempat. hahaha :) maaf ye kalo ada readers yang suka pegi sana.

Anggerik Deli, UiTM Shah Alam. ini memang tak boleh dinafikan kenikmatan western food dia. seriously. servis pon bagos. bersih. chantek. adalah menjadi satu kerugian bila student uitm yang fakulti dekat-dekat situ, tak penah makan kat Anggerik Deli *tapi aku tau ada sorang ex-student law yang tak penah makan kat situ. huhu rugi besaq hang naa* gagaga :P

ini kami betol-betol teringin. jalan kaki pon sanggup je :) lepas Isya'.


ni pulak sem 1, bukak posa dengan miss moon and miss afni. oops. dulu miss moon la, sekarang dah puan moon. hehe :)

Ani Sup Utara, Seksyen 2. perh!! sup dia memang aku bagi two thumbs up. mantap giler. nasi puteh, sup panas, telor masin. memang meleleh. worth to die for. haha. sampai macam tu sekali aku boleh bagi. teringat kitorang makan kat sana ramai-ramai lepas balek kelas. happening gile. pekena pulak time hujan.

mana lagi ek tempat best-best yang kitorang penah pegi? haih. rasanya dok setahun kak uitm shah alam tu, memang agak banyakla merayap. lepas tensyen. pegi kelas pagi-pagi buta, sampai bilik, dah malam. memang macam takde life. tapi bila dah weekend, takde keja, nah! ambek kau. kami meronggeng rokiah, sanggup berenang di tengah kesibukan kota, melawan arus manusia dalam komuter untuk pegi ke Sunway Pyramid *tempat favoritas tu* ngan KL Central. huhu.

shopping sampai tak menang tangan. macam bapak aku cop duet. heh. ingatkan bila dah kena pindah masuk utan ni, takde dah macam tu. walhal, dua kali lima sepuloh, even lagi terok dari tu. huuuu.

panjang pulak melalut tengah ari ni. anyway. lepas dah abes sembang dengan kak anish, update cerita masing-masing, walaupon dah sedia maklum tentang almost everything sebab dah baca kat belog, then we said our good byes. seronok boleh sembang ngan kak anish. it has been a while since last time we talked. and feels like it was only yesterday when we were sitting, chitchatting, story telling and laughing over silly things in KB Mall. makan McD *again*, pastu minom root beer float. huhuhu best best! memang terasa nak minom float pon ni aceli. hehehe :)

until next time. really hope to see you again, hun :)

truly, deeply, madly. missing these people :) ♥ ♥ ♥
it's me, little ain~

5 peeps' gossiping:

afy sufy. said...

heee.
jgn tngglkan the gift kt rumah tau.
next sem nak baca ;)
pastu jgn lupa cari buku dia yg baru.
ain kan peminat setia cecilia, kena cari smpai dapat :):)

anish said...

haha. rindu sume tu :)

hope 2 c u again dear! ^^

little ain said...

afy : nak cari boleh. fulus takde, tak boleh beli gak. pandang sengeh-sengeh je la ek. gagagaga~

kak anish :nanti okay :) InsyaAllah ade kelapangan.

Fza.ithu.Zazha said...

rindu! rindu! rindu! rindu! rindu! rindu!

little ain said...

ye :) rindu kamu jugakla.